Hoe Bead oorbel onderdelenComponenten zijn oorbel draden oortelefoons metalen studs, vishaken of cirkels kroonluchter die een sieraden maker gebruikt om oorbellen te maken. Bij het gebruik van componenten draad oor, meestal het toevoegen van een parel headpin eerste, en vervolgens verbinding met de headpin luscomponent. Bij het gebruik van andere onderdelen oorbel, kroonluchter als cirkels, kunt u de kralen ringetjes toe te voegen en vervolgens rechtstreeks naar de cirkels om mooie kroonluchter oorbellen te maken.

kralen kroonluchter Hoops

Open een ringetje door grijpen het metaal van de ring met punttang aan elke kant van het punt waar de sprong ring rond te komen. Draai elke naald neus tang in een richting tegengesteld aan voorzichtig te openen de sprong ring.

Oorhaken

Kralen

Voeg twee of drie korrels in de ring sprong. Terwijl het ringetje is nog open, steek een uiteinde geopend ringetje door middel van een lus op de cirkel kroonluchter.


Sluit het ringetje met een tang naald.

Herhaal de stappen 1 tot 3 om een ​​ringetje in reliëf te maken voor elke cyclus van elke cirkel kroonluchter. Uw kralen kroonluchter cirkels zijn klaar om te dragen.

Hij steekt drie glazen kralen op een nietstift.

Vouw het headpin onder een hoek van 90 graden ongeveer 1/8 cm boven de hiel topvenster.

Pak de draad van headpin met punttang net na de hoek van 90 graden. Buig de draad in tegengestelde richting rond de punt van de tang een lus in de headpin creëren. Laat de headpin niet sluiten.

Schuif de ring die je net deed in headpin door de lus in het oor draad om de draad aan te sluiten op de nietstift oor.

Houd de cyclus headpin met punttang en pak de staart van de nietstift met andere extensie tang. Hechten goed aan de staart van de headpin rond de basis van de cyclus headpin twee of drie keer.

Knip de overtollige draad headpin staart eindigt op het punt waar de draad wond.

Herhaal stap 1-6 om een ​​tweede oorbel maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha