Hoe automatisch Microsoft Updates StopAutomatische functie Updates in Microsoft Windows zorgt ervoor dat uw computer om nieuwe upgrades om de prestaties en de veiligheid van uw computer te verbeteren automatisch downloaden. Deze downloads komen wanneer er nieuwe updates beschikbaar zijn van Microsoft, en beginnen zodra de computer een internetverbinding detecteert. Echter, kan het downloaden van deze updates onverwachte problemen op sommige computers, zoals een hoge CPU-gebruik en het installeren van onnodige programma's veroorzaken. Gelukkig, het stoppen van deze automatische updates is een vrij eenvoudige taak in Windows XP, Vista en 7.

Uitschakelen Automatische updates in Windows XP

Klik op de knop "Start" en open het Configuratiescherm.

Uitschakelen Automatische updates in Windows 7 en Vista

Klik op de "Automatische Updates" die op het bedieningspaneel wordt weergegeven. Dit zal een nieuw venster openen op uw scherm. U krijgt een aantal opties voor de automatische update-instellingen.


Klik op het frame van uw keuze. U kunt kiezen voor een verblijf in de automatische, die het mogelijk maakt de computer om updates te installeren zodra deze beschikbaar zijn. Als alternatief kunt u de computer om updates te downloaden zetten, maar ze niet te installeren. Met deze optie kunt u bepalen wanneer de installatie is voltooid. De derde optie kunt u melding te updaten, maar zal niet worden gedownload of geïnstalleerd, tenzij u toestemming geven. De laatste optie zal de automatische updates volledig uitschakelen.

Klik op "Apply" nadat u uw keuze hebt gemaakt en klik vervolgens op "OK" om uw wijzigingen op te slaan.

Open het menu 'Start' en klik rechts op "Computer".

Selecteer "Eigenschappen" uit het menu dat verschijnt. Dit zal een nieuw venster openen op het scherm dat wat basisinformatie over het systeem geeft.

Klik op de "Windows Update" die is gelegen onder de "zie ook" entry. Dit zal een nieuw venster openen. Klik op "Instellingen bewerken".

Kies de instelling die u verkiest. U kunt kiezen voor een verblijf in de automatische, die het mogelijk maakt de computer om updates te installeren zodra deze beschikbaar zijn. Als alternatief kunt u de computer om updates te downloaden zetten, maar ze niet te installeren. Met deze optie kunt u bepalen wanneer de installatie is voltooid. De derde optie kunt u melding te updaten, maar zal niet worden gedownload of geïnstalleerd, tenzij u toestemming geven. De laatste optie zal de automatische updates volledig uitschakelen.

Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha