Hoe acupressuur kan helpen groeien zijn haar?Mensen zeggen dat ze niet weten wat je hebt, totdat het weg is; is een oud cliche, maar het is zo waar. De meesten van ons vaak dingen voor lief nemen elke dag, er zijn veel dingen die we niet begrijpen de werkelijke waarde tot ze beginnen ontbreekt in ons leven. Bijvoorbeeld, soms nemen we ons haar voor lief, maar wanneer het begint te verdwijnen in de afvoer in de douche of zie je de sluizen op het kussen als je wakker wordt, kunnen we niet helpen, maar de angst voor wat komen gaat.

Maar wordt benadrukt niet helpt met haaruitval te allen! In werkelijkheid zal het alleen maar leiden tot meer haaruitval. Nou ja, gelukkig zijn er een aantal effectieve manieren om terugwijkende haarlijn te behandelen en natuurlijk beginnen met een nieuwe haargroei. Een in het bijzonder is door het gebruik van acupunctuur, is er iets van acupunctuur niet kan doen?


Acupunctuur is een uitzonderlijke manier en je kunt uitstekende resultaten zeer snel te zien. Het gebruik van acupressuur gaat terug naar 1600 BC en werd gebruikt in Chinese cultuur voor de behandeling van diverse aandoeningen van het lichaam. Lees verder om te weten hoe acupressuur helpt bij haargroei.

Acupressuur voor haargroei:

De gezondheid van je haar is direct verbonden met de toevoer van bloed en de werking van de bijnieren. Om te pronken met dikke manen en gezond, moet er voldoende toevoer van bloed naar het haar en de hoofdhuid. Acupressuur helpt het immuunsysteem en de bloedsomloop te versterken. Het vitaliseert de hoofdhuid om gezonde haargroei te stimuleren en remt ook haaruitval. Lichaamsbehandeling met acupressuur punten voor de haargroei helpt ook om te spoelen toxinen, verhoogde bloedcirculatie naar het gezicht en het behoud van de algehele gezondheid van uw bloed. Het stelt ook de hoofdhuid van roos, dode huidcellen en ander vuil.

Acupressuur Punten voor haargroei

Er zijn veel knelpunten in het menselijk lichaam die zijn gebruikt voor haargroei. Van deze is de 'Paihui Spot' gevestigd op het hoofd, aan de bovenkant is belangrijker. Om haargroei te stimuleren, moet het drukpunt gestimuleerd en meerdere malen gewreven tijdens de dag, gevolgd door een goede en ontspannende hoofdmassage. Dit proces versterkt bloedvaten in het hoofd en de hoofdhuid, en aldus de haarfollikels met voldoende zuurstof en voedingsstoffen. Het hele proces creëert een gunstig klimaat voor de groei van het haar. Sommige van de acupressuur punten voor de haargroei zijn ook de buik, rug en buik.

Werkwijze:

Het is belangrijk om acupressuurpunten correct masseren om de maximale voordelen te krijgen. De volgende richtlijnen zullen u helpen om het te doen.

Draai je haar strengen rond je vinger het geven van een zachte pull aan de wortels. Herhaal de techniek om het gehele hoofdhuid. Deze beweging stimuleert de zenuwen in de hoofdhuid.

De 'Paihui Spot' ligt op de hoofdhuid, ongeveer zes tot acht vingers boven het voorhoofd. Masseer dit punt in een cirkelvormige beweging met je vingers. Bewegen langzaam de rest van de schedel masseren. Maak slagen iets meer solide als het afkomstig is van het belangrijkste punt.

Na het werken op dit punt de druk die je nodig hebt om naar de achterhoofdsknobbel. Dit is het trefpunt van de spieren van de schedel en op de haarlijn net boven de hals. In dit acupressuur punt is zeer krachtig en kan onmiddellijk stress te verlichten. Oefen druk uit op dit punt met de duim of vingers en blijven wachten voor bepaalde tijd. Hoe langer het duurt, hoe beter het voelt. Als u het punt loslaat, kunt u de bloedstroom te voelen en zal onmiddellijk verlichten al uw spanning en stress.

Na deze, u met uw vinger een lijn van dit drukpunt te tekenen in het midden van je hoofdhuid. Er is meer punten op deze lijn van acupressuur. Het stimuleren van deze punten door het toepassen van lichte druk met de vingertoppen. Blijf dit doen totdat je het einde van je haarlijn te bereiken.

De rand van de dunne lijn die het gezicht frames is ook een goede acupressuur punt voor de haargroei. Het masseren van deze drukpunten niet alleen om het verbeteren van de haargroei, maar ook je herbeleven stress.

Je hoofdhuid is het centrum van acupressuur punten voor haargroei en andere aandoeningen. Daarom moet je zachtjes masseren over je hoofdhuid met je vingers tot je het gevoel bevrijd en drukpunten los.

Dus waar wacht je nog op? Begin met het volgen van deze richtlijnen acupressuur en ervaar de verandering. Dit zal de bloedstroom, voedingsstoffen en zuurstof naar de hoofdhuid te verhogen. De juiste toevoer van zuurstof en bloed naar de hoofdhuid niet alleen voeden van binnenuit, maar zal ook uw haar gezond en glanzend.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha