Hoe aan mijn computer Specificaties IdentificeerJe moet weten wat uw computer, zodat u een goed idee van wat het in staat is en welke software of hardware kunnen worden toegevoegd aan het systeem kan krijgen. De kracht van de processor, hoeveel RAM je hebt en kunt de hoeveelheid ruimte op de harde schijf die u hebt zijn alle verschillende specificaties van de computer toe te voegen.

Controleer het papierwerk op de computer. Wanneer u eerst uw computer te krijgen, moet een of meer handleidingen die uw specificaties bevatten. U kunt ook een blad met de specificaties hebben ontvangen. Als uw computer is vrij nieuw, kunt u contact opnemen met de fabrikant of de website van de fabrikant voor een lijst met specificaties voor uw model.

Downloaden en een software diagnostische programma zoals Belarc Advisor, die is gratis te installeren. Het uitvoeren van de software zal een pagina met zoekresultaten die alle verschillende hardware van de computer met hun specifieke gerespecteerde laat produceren.


Verwijder de computer als u de informatie niet elders kan vinden. Met behulp van een kruiskopschroevendraaier verwijder de toegangsdeur en druk op een knop of hendel om de deur te openen, dus als ze bestaan. Je zult moeten kijken naar elk stukje hardware voor een modelnummer en dan zoeken naar dat model op de website van de desbetreffende fabrikant.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha