Hoe aan Mijn Computer Desk lade uitbreidbaar Make

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 8, 2015 Admin Computer 0 0


Het systeemvak op de taakbalk van Windows biedt een eenvoudige manier te beheren, configureren en programma's en hun eigenschappen te initiëren. Daarnaast zal het systeemvak van de status en waarschuwt voor de software en het besturingssysteem te tonen. Er zijn twee manieren om de pictogrammen in de taakbalk weergegeven. De eerste optie is om deze iconen zien de hele tijd, en de tweede is om ze te verbergen. Als ze verborgen zijn, kan worden uitgebreid door te klikken op het pijltje in de taakbalk. Het maken van de items in de bar uitbreidbaar balie in het eigenschappenvenster van de kennisgeving.

Klik op de knop Start van Windows en klik vervolgens op "Eigenschappen". Dit opent een venster configuratie menu van de taakbalk en het opstarten.

Klik op de "Taakbalk" en klik vervolgens op "Aanpassen ..." in het systeemvak. Het opent een venster van pictogrammen in het systeemvak.


Zie de sectie iconen en gedragingen. De pictogrammen zijn wat lijken in de taakbalk, en hun gedrag is of hoe ze verschijnen. Als de pictogrammen zijn geconfigureerd om te worden verborgen, zijn uit te breiden. Als ze zijn ingesteld om te worden getoond, zal altijd verschijnen.

Klik op het dropdown menu naast elk item dat u wilt uitbreidbaar, en klik op "icoon verbergen en meldingen".

Klik op de "OK" knop aan de onderkant op te slaan.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha