Hoe aan favorieten Home en groepen van Windows Verkenner verwijderen in Windows 7De tool van Windows Verkenner in Windows 7 maakt gebruik van een navigatievenster dat de verschillende navigatie-keuzen toont. De standaard opties in het navigatievenster zijn "favorieten", "bibliotheken", "Thuisgroep", "computer" en "netwerk". U kunt veel van de elementen van het navigatievenster aanpassen om het gemakkelijker maken voor u om rond te krijgen in Windows 7 De favorieten en bibliotheken zijn volledig klantgericht en het Homegroup alleen weergegeven als u op dit moment een deel van een thuisgroep op uw lokale netwerk.

Klik op de knop "Start", dat is de cirkel met het Windows-logo erop. Typ "Windows Verkenner" en druk vervolgens op "Enter". Als je niet ziet het navigatievenster aan de linkerkant van het venster klikt u op de "Organiseren", kies "Lay-out" en klik op "Navigation Pane."

Klik met de rechtermuisknop op een van de items onder "Favorieten" en klik op "Remove" te verwijderen uit de lijst. Als je een fout maakt en verwijderen van een favoriet die echt wilde, kunt u met de rechtermuisknop klikt op de link "Favorieten" en selecteer "Restore Favoriete links."


Klik met de rechtermuisknop op de "Groep" in het navigatievenster en klik vervolgens op "Change Settings groep naar huis." Klik op "Laat de thuisgroep 'in het dialoogvenster dat verschijnt. Klik op "Laat de thuisgroep" in het vak dat wordt geopend om de selectie te bevestigen. Zolang je verbonden bent met een thuisgroep icoon verschijnt in het navigatievenster van Windows Verkenner, dus de enige manier om het pictogram te verwijderen is eigenlijk om de groep naar huis te verlaten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha