Hindoe bruiloft make-up Tutorial - Met gedetailleerde stappen en foto'sAls u op zoek bent naar de perfecte bruids look, iets dat brengt je natuurlijke schoonheid in plaats van om te zetten in een bruid model, bent u hier aan het juiste adres.

Bruiloft klokken lijken uit te gaan overal waar ik draai. Een goede vriend van mij gaat trouwen binnenkort, en terwijl ik bezig was op jacht naar de perfecte bruids look voor haar, werd ik gevraagd om dit artikel te schrijven. Dus ik sprong met veel enthousiasme, besteden veel meer tijd dan nodig is om te komen met de beste zelfstudie bruids make-up hindoe ik kon was.


Ik keek en keek en keek. Het was overal hetzelfde - couture lijkt niet goed van de helling. Dan ineens herinnerde ik me waar ik een blik die een bruid zelf ook kan maken had gezien. Een andere vriend van mij had de knoop onlangs vastgebonden, en ik moet zeggen, ik heb een aantal Bengaalse bruiden er zo stralend als ze deed op haar trouwdag. En ik heb mijn eerlijk aandeel van bruiloften geweest.

Dus vandaag, ik ga u precies vertellen hoe te trekken uit deze truc hindoe bruid kijken perfect. Lees verder.

Indiase Hindoe bruiloft make-up Tutorial

Stap 1: De basis van make-up blijven hetzelfde. Gebruik een crème cleanser of make-up remover op je gezicht en nek te reinigen. Splash je gezicht met koud water en dep ze droog.

Stap 2:, gebruik een concealer om elke donkere kringen of puistjes die u hebt verworven, dankzij verbergen om de inspanning te worden betrokken bij de Big Fat Indiase bruiloft. Breng vervolgens de primer. Dit bericht niet overslaan. Uw stichting heeft iets nodig om vast te houden voor de zes oneven uren onder barre verlichting en dicht bij een grote warme vuur.

Stap 3: Breng nu de stichting. Onnodig te zeggen dat het nodig is, zweet bewijs (en spanning-proof als je het kan vinden) waterdicht variëteit. Ook is het het beste om het soort dat eruit ziet als een mousse kiezen. Waarom? Want je hebt meer make-up bij aankomst en niet wilt om te kijken als een pop keramiek.

Stap 4: Gebruik vervolgens een poeder compact of los te helpen de stichting die is opgericht perfect. Aanbrengen met een zachte blush borstel om ervoor te zorgen krijg je de maximale dekking met zo min mogelijk gewicht.

Bovenstaande foto is genomen na de concealer, primer en foundation werden toegepast. Het vangt ook het precieze tijdstip waarop de valse wimpers werden toegepast.

Quick Tip: Als u een donkere schoonheid, omarmen. Zelfs niet denken van het proberen om een ​​lichtere tint van de stichting of compact te gebruiken in een poging om eerlijker te kijken. Goedbedoelende vrouwelijke familieleden toch vervelend vaak zal u vragen om dat te doen. Weigeren met een glimlach. Jij bent de bruid. Niemand gaat beter uitzien dan je bent.

Stap 5: kunt u overschakelen naar nu blozen. Afhankelijk van hoe donker je wilt dat je lippen te zijn, gaan met een diepe blush of een licht afstoffen van bronzing poeder om je jukbeenderen te benadrukken. Doe jezelf een plezier en blijf weg van de combinatie blush donker donker oog-donkere lippen.

Stap 6: Voor de bruid Bengali, decoratieve voorzijde is een must. Ik stel voor dat je een professional of een kunstenaar in de familie te helpen. Je wilt niet dat dit te rommelig en verpest de make-up die u hebt gedaan tot nu toe.

Stap 7: Nu komt het belangrijke oog make-up. Dit is jouw dag, dus maak je ogen zo dramatisch als je aankan. Valse wimpers zijn hier nodig. (Kijk voor de tutorial over hoe je falsies van toepassing.) Breng de drie tinten oogschaduw en mix de harde randen glad. Solliciteer waterdichte kohl op de onderste wimperlijn. Toepassing eyeliner na het bevestigen van valse wimpers.

Op de foto hierboven, kun je zien dat het oog en wang make-up en decoraties aan de voorkant zijn gemaakt. Het enige dat overblijft is de lippenstift en wenkbrauw verzorging.

Stap 8: Verwijder eventuele verdwaalde en steek dan de wenkbrauwen. Gebruik een wenkbrauw borstel om perfect vorm te geven.

Stap 9: De laatste stap is hier. Gebruik een lip potlood om de lippen te schetsen. Vul met de schaduw lippenstift van uw keuze. Wacht een minuut en vervolgens opnieuw toe te passen lippenstift. Tot slot, als je van het kijken glanzend, geschoten op sommige lipgloss, en je bent klaar voor de complimenten bent.

Op de foto hierboven, kun je zien dat de bruid make-up is bijna klaar. Ja, ik ben, het helpen van de bruid met haar juweel. Houd je lip make-up van het laatst mogelijke moment, als u wilt dat de perfecte meerval te blijven.

Hier is het - het uiteindelijke uiterlijk.

U kunt een mooie bruid niet te maken?

Hier zijn minder-is-meer werkt perfecte make-up. Nu, ik ben niet bevooroordeeld, dat beloof ik. Laat me uitleggen hoe.

Voor starters, make-up hoogtepunten van de beste eigenschappen van de bruid en haar blik onnatuurlijk. Ten tweede, en dat is heel belangrijk, maar het hoeft niet te concurreren voor de aandacht met haar trouwjurk of haar sieraden bruiloft. Eerder zowel integreert. Ten derde heeft de sandelhoutpulp ontwerp op zijn voorhoofd niet overheersen de hele look. Traditioneel wordt het ontwerp van sandelhout toegepast op de wangen ook, maar geloof me, je zou niet willen onherkenbaar op hun huwelijk te zijn en zou niet willen zitten in de voorkant van een brand met sandelhout dreigt binnen te druppelen over haar wangen. Je bent veel beter af met een licht afstoffen van bronzing poeder of blush.

Dus, je deze tutorial met een twist vond? Een echte bruiloft met echte make-up en niet zomaar een model die zich voordeed als een bruid. Wil je deze look te proberen of wilt u iets anders te doen?

Als je iets wilt veranderen, wat zou dat dan zijn? Vergeet niet om mij te laten weten. Ook als u op zoek bent naar de perfecte bruids-look en kan niet beslissen over een, stuur me een lijn, en je zult er wel uit samen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha