Himani Navratna OilEigenlijk voedzaam en Cooling Sensation Oil - Ik hou van deze olie !!


Haarverzorging is een term die wordt gebruikt in cosmetica en het gaat om haar. Haarverzorging voor verschillende mensen is afhankelijk van uw haartype. Een essentieel onderdeel van haarverzorging is je haar regelmatig de olie. Dit is een natuurlijke manier om je haar glanzend en zacht en houdt het gezond. Regelmatige toepassing van olie helpt ook klitten en ruwheid te voorkomen en stimuleert de haargroei.

Emami is een van de toonaangevende huidverzorging in India. Het voorziet kwaliteitsproducten voor huid en haar, en zorg. Hun productlijn omvat gezondheid, cosmetica en babyverzorging. Deze zijn gemaakt van 100% kruiden formuleringen en dus veilig voor de huid. Omdat de producten zijn vrij van agressieve chemicaliën hebben geen bijwerkingen. Het merk is op grote schaal beschikbaar in heel India en de producten zijn zeer betaalbaar.


Productomschrijving:

De Himani Navratna is de olie therapeutische bereid door een combinatie van negen ayurvedische kruiden voor een verkoelend effect zuiver. De kruiden formulering leidt tot een gevoel van verjonging, stress en te ontspannen waardoor voordelen multifunctioneel. De olie is een oplossing voor specifieke haar lichaam en verwante aandoeningen. Het kalmeert ook de geest, verhoogt de haargroei en helpt bij roos en slapeloosheid.

Prijs en hoeveelheid:

INR32 per 50ml

Ingrediënten:

Elk 100 ml bevat extracten: Pudina Ka Tel 500mg, 100mg elke Mandukaparni, Kshir Kakoli 100mg, 200mg, Lala Kasturi Sailaja 200 mg, 200 mg om Karchur, Nagarmotha 200mg, 250mg Japa Pushpa, Hriber 50 mg per stuk en 1000mg Amla, Bringaraj 50mg, Pudina Ka Phool 2125mg, 500mg Karpoor, CI 60725, CI 26100, qs Base

Hoe te gebruiken:

  • Verdeel het haar in twee delen.
  • Neem de benodigde hoeveelheid Himani Navratna olie op je handpalm en wrijf je handpalmen.
  • Voorzichtig toe te passen van de olie op de hoofdhuid en masseer in cirkelvormige bewegingen.
  • Verspreid dan de olie over het hoofd en masseer je haar met je vingertoppen voor bepaalde tijd.
  • Laat de olie op de kop tijdens de nacht of vereist en spoel.
  • Solliciteer Himani Navratna olie gelijkmatig over het getroffen gebied voor noodhulp. Voor het beste resultaat van toepassing regelmatig de olie.

Klachten:

De Himani Navratna Oil claimt hoofdpijn en migraine, gewrichtspijn en lichamelijke pijn, spanning en stress, de hoofdhuid aandoeningen zoals jeuk en roos, blauwe plekken en snijwonden, onnatuurlijke kaalheid en voortijdige haaruitval te verlichten, spierpijn en verstuikingen, slapeloosheid, de toon van de zenuwen en spieren, lichte brandwonden.

Houdbaarheid:

Termijn van 3 jaar vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met Himani Navratna Olie:

Ik hoorde een hoop Himani Navratna Oil als een opluchting voor verschillende haar en lichaam gerelateerde problemen. Dus kocht ik dit product aan verlichting van hoofdpijn te krijgen, vooral tijdens de zomers. Sindsdien heb ik met Himani Navratna Olie zijn geweest van een heel lange tijd. Ik gebruik de olie Navratna eenmaal per week en tussen indien nodig. Ik kocht onlangs mijn zesde fles.

De Himani Navratna Olie wordt geleverd in een plastic fles rood. De verpakking is eenvoudig en niet robuust. De kap is flip flop met een klein gaatje, maar sluit niet goed. Dus Navratna olie is gevoelig voor morsen, dus het is best om het product in de kartonnen doos die wordt meegeleverd met het product te houden. Het kleine gaatje in de fles helpt bij het maken van de nodige hoeveelheid zonder afval.

De Himani Navratna Oil heeft een soort menthol en mint geur. De geur is delicaat en kruiden en zal geen probleem zijn voor iedereen die niet te zijn. De olie is licht rood. De consistentie van Himani Navratna Olie is waterig en helpt gemakkelijk verspreid over de hoofdhuid. Slechts enkele druppels olie zijn voldoende voor een eenmalig gebruik.

Op mijn eerste vraag, nam ik een paar druppels van Himani Navratna Olie en masseerde mijn hoofdhuid. Ik voelde mijn hoofdhuid was cool en relaxed. Na enige tijd de olie opgelucht de hoofdpijn helemaal en het was zo ontspannend dat maakte me in slaap vallen. Ik hoorde de olie was beetje zwaar op de hoofdhuid, want ik heb migraine. Dit product heeft mijn haar textuur verbeterd tot een bepaald niveau waardoor het lijkt gezonder. De enige zorg van deze olie is dat het me heeft geholpen zich te ontdoen van mijn roos.

Over het algemeen de Navratna Oil is een uitstekende oplossing als u last heeft van hoofdpijn, stress of gebrek aan slaap. Deze olie geeft multifunctionele voordelen zonder bijwerkingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha