Himalaya Moisturizing Almond Soap - BeoordelingenNiet Nice And Fragrance Moisturizing Soap - Zeep dit overslaan !!


Heb je je ooit afgevraagd waarom maken we gebruik van zeep? Ja, ze reinigen ons lichaam en houdt ons fris. Maar hoe werkt het precies doen? Nou, hier is iets interessants zepen hebben een speciale eigenschap die hen in staat stelt om alle deeltjes van vuil, olie en bacteriën emulgeren en verwijder ze uit de huid. Geen wonder dat het baden met een goede zeep laat ons gevoel vernieuwd!

Maar zijn alle soaps ook? Helemaal Niet! Sommige zepen bevatten chemische stoffen die onze huid daadwerkelijk kan beschadigen op de lange termijn. Daarom is het erg belangrijk dat u zorgvuldig te kiezen uw zeep.


Productomschrijving:

De Himalaya Amandel Zeep is verrijkt met amandel extracten te revitaliseren en hydrateren de huid. Bevat ook roze die verfrist en koelt je huid.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 24-75 gm.

Ingrediënten:

Extracten Satapatri 0 mg, Nimbuka 0mg, Ushira 0mg, Manjishta 0,3 mg, 30 mg Narikela Oliën, Karanja 0mg, Vatada 5 mg, Urumana 9 mg, 3 mg Godhuma.

Indicaties voor gebruik:

  • Bevochtig je lichaam en gezicht. De meeste mensen vermijden het gebruik van zeep op hun gezicht, dus het is volledig aan jou over hoe je de zeep te gebruiken.
  • Wrijf de zeep tussen je handpalmen naar schuim voldoende te creëren.
  • Voorzichtig toe te passen het schuim op de huid.
  • Gebruik je loofah om de huid te masseren
  • Afspoelen de zeep met gewoon water.

Houdbaarheid:

3 jaar vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met Himalaya Moisturizing Almond Soap:

Ik altijd de voorkeur aan kruiden-producten voor mijn huid. De meeste kruiden-producten zijn vrij van agressieve chemicaliën en de huid niet beschadigen. Ik probeerde zepen en lichaam wast voor mijn huid. Sommigen van hen werkte goed, terwijl anderen mijn droge huid hebben gemaakt. Maar Himalaya is een vertrouwd merk en ik heb veel van hun producten gebruikt. Ik moet hieraan toevoegen dat alle producten populair zijn geweest. Mijn verleden met het merk duwde me naar hun amandel hydraterende zeep proberen. Ik heb met behulp van de Himalaya amandel hydraterende zeep voor meer dan 2 weken.

De Himalaya Moisturizing Almond Soap is verkrijgbaar in een verpakking van dik papier omslag. Binnenin is de zeep verpakt in een plastic hoes. De verpakking voorkomt microbiële aanval op het product. De kartonnen doos wordt in lichtoranje en de combinatie van witte kleur. Papier doos bevat ook foto's van amandelen op. De informatie over de zeep is op de achterzijde van de doos kaart bruin lettertype. De verpakking is stevig en comfortabel. Als u van plan om de zeep tijdens de reis te brengen, dan kunt u dit doen zonder zorgen. Deze zeep is de perfecte reisgenoot.

De Himalaya Moisturizing Almond Soap is wit. De zeep niet granules daarin bevat en het is zacht en glad van structuur. Het is makkelijk om het opbouwen van een goede schuim met deze zeep. De zeep ruikt naar amandelen en roze, dat is erg prettig. De geur bleef in mijn badkamer voor een lange tijd, is geen slechte zaak helemaal niet, als je het mij vraagt! De zeep laat geen glibberig gevoel op mijn huid en spoelt gemakkelijk. De zeep kan gemakkelijk duren ongeveer 2 weken, indien regelmatig gebruikt. Helaas, het product niet de huid goed te hydrateren. Het droogt de huid tot op zekere hoogte. Als je een vette huid, dan is de zeep zal uw huid olie vrij voor een paar uur te houden. De zeep zal niet geschikt voor mensen met een zeer droge huid. Als je een droge huid hebt en wilt u deze zeep gebruiken, dus zorg ervoor dat je een goed lichaam crème op de hand, om vocht terug naar de huid toe te voegen. Een ander minder dan deze zeep is dat het niet lichaamsgeur dan goed ofwel controle.

Gelukkig heb ik geen last van bijwerkingen bij het gebruik van deze zeep. Het product heeft geen huidirritatie veroorzaken. Over het algemeen, deze zeep is mild en reinigt mijn huid, maar dat is alles wat het doet!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha