Himalaya Herbals Purifying Neem ScrubEffectieve en betaalbare Neem Scrub - wonderen voor acne gevoelige huid werkt !!


Scrubben de huid is een essentiële stap in elke huidverzorging regimes. Routine schoonheidsverzorging, of het nu een gezicht of een volledige spa behandeling, benadrukt dit punt als startpunt voor de beste zorg. Scrubben de huid helpt bij het verwijderen van lagen van dode huid te verjongen. En je kunt doen, hoeveel behandelingen voor de huid, zodat de kruiden ook.

Er zijn verschillende chemische behandelingen beschikbaar voor scrubben huid vandaag. Ik besloot te gaan kruiden en zonder mijn huid van alle bijwerkingen van chemische treatments.Himalayais een merk bekend om het produceren van hoogwaardige producten voor huidverzorging kruiden. De zuiverende Neem Scrub van Himalaya Herbals is speciaal ontwikkeld om de huid tegen vuil, evenals acne en andere huid gerelateerde verlichten. De magische formule van neem gecombineerd met abrikoos zuivert de huid met zijn antibacteriële eigenschappen.


Prijs:

Rs. 115/- 100 g

Ingrediënten:

Abrikoos extracten, extracten van Neem, MethylparabenIP, fenoxyethanol IP. Propylparaben IP.

Instructies voor gebruik:

  • Start Verfris uw gezicht.
  • Neem een ​​kleine plek, de grootte van een muntstuk en breng het over je hele gezicht.
  • Nu zachtjes masseren van de scrub over je hele gezicht, niet in de ogen te vermijden.
  • Werk de vlek gedurende 1- 2 minuten nadruk op de T-zone gebied van het gezicht is meer vatbaar voor punten zwarten en andere onzuiverheden.
  • Het was veel water.
  • Herhaal dit een keer per week om goede resultaten te krijgen.

Mijn mening over de Himalaya Purifying Neem Scrub:

De Himalaya Herbals Purifying Neem Scrub wordt verkocht in meer detail in een witte tube met een flip-cap lock. De opening van de buis is groot en vergemakkelijkt uitstroom van het product. De dop sluit perfect aan en er is geen lekkage van het product zodra de dop stevig gesloten is. De buis is volledig ondoorzichtig en de hoeveelheid product die resten niet zichtbaar. De verpakking is licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren.

De scrub is de consistentie van dikke room. De beits is verkrijgbaar in een crème kleur met kleine korreltjes in groen en oranje. De korrels zijn relatief groen oranje korrels. De korrels zijn semi zacht en de huid niet pijn doen als gemasseerd. De korrels zijn zacht en voorzichtig werk op de huid om vuil en andere verontreinigingen van de huid te verwijderen. De geur van zoete en kruiden; vergelijkbaar met de geur van neem bladeren. De geur is zeer delicaat en zal geen probleem zijn voor iemand die problemen hebben met een sterke geur heeft niet zijn.

De korrels zijn niet ruw op de huid en het product is goed genoeg, zelfs voor acne gevoelige huid. Ik gebruikte deze scrubregularly en geen allergie of break outs merken. Deze scrub past bij de normale, gecombineerde en vette huid. E 'een echte aanrader voor de vette huid. De scrub verwijdert dode huidcellen van de huid goed en effectief verwijdert alle onzuiverheden. Na gebruik van de scrub, merkte ik al de olie en vuil volledig verwijderd en de huid voelt en ziet er aangenaam schoon.

Deze scrub is speciaal ontwikkeld om uw huid er duidelijk. Neem is een belangrijk ingrediënt in de bush aan de voorkant en bekend om zijn zuiverende en antibacteriële. Neem extracten worden gecombineerd met de korrels van abrikoos die zachtjes de punten zwarten, de dode huidcellen en andere onzuiverheden te wrijven. De scrub helpt bij de controle van acne en vaak breken. De korrels in het gezicht scrub werk roodheid en puistjes op het gezicht en vecht elke bacteriële infectie.

Toepassing gezicht scrub twee keer per week vermindert de grootte van het puistje en geneest ze snel. Regelmatig gebruik van de vlek gezicht verwijdert ook whiteheads uit de huid. De scrub de grootte van de poriën op het gezicht tijdelijk vermindert en zorgt het er minder uitgesproken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha