Himalaya Herbals Purifying Neem Face WashMooie en milde Face Wash - een van de beste wassen je gezicht !!


Hallo jongens!

Vandaag zou ik de herziening van mijn Himalaya Purifying Neem Face Wash. De belangrijkste reden voor de keuze van dit product is zeer duidelijk. Ik heb zeer loyaal aan deze face wash geweest, want het heeft wonderen gedaan voor mijn huid. Ik weet dat velen van jullie hebben geprobeerd. Sommigen van jullie vond het ook! Maar sommigen van jullie die een gevoelige huid en heb niet geprobeerd dit gezicht te wassen, moeten deze recensie te lezen.

Himalaya merk heeft geen introductie nodig. De Himalaya range van huidverzorging is een merk bekend om de productie van producten voor huidverzorging met kruiden formuleringen in betaalbare prijsklasse. De combinatie van het beste van Ayurveda met jaren van wetenschappelijk onderzoek, zijn deze producten effectief te herstellen natuurlijke gezondheid en vitaliteit van de huid.


Laten we beginnen met de beoordeling.

Productinformatie en verpakking:

Dit neem face wash is mijn heilige graal product uit het volledige gamma van huidverzorging. De Himalaya Purifying Neem Face Wash is beschikbaar in formulering kruiden neem en kurkuma. Beide kruiden hebben geneeskrachtige eigenschappen gecombineerd. De face wash werkt zachtjes onzuiverheden te verwijderen uit het gezicht en regelt ook puistjes. De gezichten wassen verkoopt in verpakkingen groene buis die semi transparante openbaren het gezicht te wassen groene vloeistof op de bodem van de buis. De buis heeft een flip-top dop die perfect gesloten en er geen lekkage van product. De verpakking is gemakkelijk te vervoeren.

Prijs en hoeveelheid:

INR 55-50 ml

Ingrediënten:

Elke gram bevat - Extracten van Nimba, Harida

Inactief - fenoxyethanol, Methylchloroisothiazolinon, Methylisothiazolinon

Instructies voor gebruik:

Routebeschrijving naar het gezicht te wassen schoon te maken zijn eenvoudig, start het bevochtigen van het gezicht met water. Knijp genoeg wassen gezicht in de palm van je hand nat. Maak zacht schuim en toe te passen op je gezicht nat. Werken voorzichtig het schuim in een cirkelvormige beweging en goed naspoelen.

De geur van het gezicht te wassen is zeer mild en kruiden. Het heeft geen sterke geur die zou niemand lastig. De face wash komt uit in vloeibare vorm groenachtig licht. De textuur van het gezicht te wassen is een gel-achtige consistentie die zacht op de huid en lathers voelt heel goed.

De face wash reinigt alle onzuiverheden uit het gezicht en laat het gezicht zacht en soepel. Het Lathers heel goed en een beetje 'van het product is voldoende. Deze geringe verandering buisje duurt ongeveer een maand met tweemaal daags. De eigenschappen van neem en menthol in het gezicht te wassen schade die direct te koelen na het spoelen van het gezicht. Ik hou echt van het gezicht te wassen voor het koelend effect en het verwijderen van alle olie en vuil van je gezicht.

Ik heb een gemengde huid, maar mijn t-zone krijgt een vette in de zomer en dit product is een must voor mij in de zomer. Ik gebruik het religieus voor meer dan 6 maanden en ik nog niet opgevallen geen allergische reactie of breken uit op mij. Ik denk dat het geschikt voor alle huidtypes zoals zij beweert. Het gezicht wassen heeft geen controle echt puistjes, maar houdt alle olie weg.

Als u een zeer slechte acne gevoelige huid dit product is om te helpen controle acne omvang en houd je huid schoon en controleer de olie. De huid niet uitdrogen en zal een groot voordeel voor de schoonheid van de droge huid. Het reinigt alle onzuiverheden tegelijk toevoegt terug vocht en controleert droog. Ik heb een ongelijkmatige teint en dit gezicht wassen die ook verfijnt en geeft de toon effect bij regelmatig gebruik. Toen ik puistjes, gezicht wassen kalmeert puistjes en controleert roodheid om hen heen, maar nog steeds niet de grootte van het puistje te verminderen.

Ik gebruik het religieus twee keer per dag en mijn huid nu echt als het gezicht te wassen. En 'de beste gezicht te wassen op de markt die ik ooit heb geprobeerd in deze prijsklasse. Als je nog nooit hebt geprobeerd deze moet je proberen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha