Himalaya Herbals Nourishing Skin CreamMild en geurig Media Skin Nourishing Cream - Zeker dit product over te slaan !!


Himalaya Herbals merk heeft geen introductie nodig. Hun productie producten voor huidverzorging kruiden met de zoektijd getest het gebruik van natuurlijke producten. Deze producten zijn direct beschikbaar en komen in een betaalbare prijsklasse. Zoals winters zetten in, nam ik de huidcrème Himalaya Herbals Nourishing te hydrateren en hydrateren de huid.

Details over de crème:


Prijs:

INR 75

Aantal:

50 ml

Ingrediënten:

Aloë vera, Winter Cherry, Centella en Indische Kino Tree onttrekt.

Indicaties voor gebruik:

  • Begin met schone handen om bacteriële infecties te voorkomen.
  • Neem de benodigde hoeveelheid voedende crème in de palm van je hand.
  • Puntjes op de crème over je hele gezicht en hals.
  • Masseer zachtjes in de huid en verspreiden goed.
  • Aanbrengen na het reinigen en ook als dat nodig is.

Mijn ervaring met de huidcrème Himalaya Herbals Nourishing:

De huidcrème Himalaya Herbals voedingsstof beweert huid te revitaliseren. Wordt geleverd met een zachte mix van natuurlijke kruidenextracten die de huid met vocht en voedingsstoffen. De huidcrème voedingsstof beweert ideaal voor dagelijks gebruik met zijn lichte en niet-vette formule te zijn. Zij stelt ook de hele dag voeding, hydratatie en bescherming te bieden. De huid crème is verrijkt met aloë vera, dat voedt en hydrateert de huid diep. De winter kersen en Indian Kino boom extracten beschermen de huid tegen vervuiling en barre weersomstandigheden. De crème wordt gebruikt te worden voor het gezicht en nek en ook hydrateren als basis voor make-up. Deze crème beweert te worden geformuleerd voor alle huidtypen.

TheHimalaya Herbals huid voedende crème verkoopt in een warm wit met een groene dop. De witte vaas is volledig ondoorzichtig. De tank heeft een binnendeksel en nogal rommelig tijdens gebruik. Dit type verpakking is eigenlijk heel onhygiënisch. De beste manier om dit te gebruiken is om een ​​wattenstaafje nemen en het gewenste product, in plaats van de vingers. Dit zal helpen om elk risico van bacteriële infecties te voorkomen. U kunt de pot met u gemakkelijk in uw zak als de verpakking is zeer behulpzaam. De verpakking van de crème is licht en gemakkelijk te vervoeren.

Het bad plug heeft een schroef sluitsysteem. Sluit perfect en er is verspilling van het product.
De crème is verkrijgbaar in zuiver wit van kleur. Geurt natuurlijke kruiden, die op de huid gedurende 15 tot 20 minuten na het aanbrengen blijft. De geur is zeer delicaat en iedereen die niet storen.

De textuur van de crème is zacht en romig. Het is volledig vrij van korrels. Het heeft een dikke consistentie en hydrateert en hydrateert de huid goed, waardoor het zacht en meteen soepel.
De formule is ingevet en resulteert in een gezicht olieachtige na een uur gebruiksperiode. Deze crème is geschikt voor mensen met een normaal huidtype beste. Het wordt gemakkelijk geabsorbeerd in de huid en geen film van gesmolten reactie wit of achteren.

Ik denk niet deze crème aanbevelen voor toepassing als een make-up basis, zoals beweerd, als hij een vette huid en glanzend zal hebben. Ik regelmatig gebruik van deze crème en ik merkte dat veroorzaakt acne ook en ophoping van olie op mijn gemengde huid.
Als u een te hoge droge en normale huid crème die werkt voor u, omdat het zorgt voor een goede hydratatie. Gecombineerde en vette huid mensen moeten dit product volledig overslaan, omdat het acne zal veroorzaken en uw huid vettig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha