Himalaya Herbals Nourishing Gezicht Moisturizing LotionGoede voedzame en waardig gezicht Moisturizing Lotion - Heeft het eens proberen !!


Als het gaat om de huid hydraterende is zeer essentieel. De huid wordt blootgesteld aan verschillende chemische agressieve dagelijkse waardoor het dof en ruw. Wanneer u de huid te hydrateren, voeden en hydrateren. Dit is erg belangrijk als je een zachte huid gloeiende wilt.
Vandaag ben ik de herziening van de Himalaya Herbals Nourishing Gezicht Moisturizing Lotion. Vochtinbrengende lotion biedt hydratatie met een enkele applicatie en heeft bewezen om de huid te hydrateren.

Moisturizers kan ook thuis gemaakt worden met een aantal veel voorkomende ingrediënten. Sommige moisturizers zijn geformuleerd om het lichaam en gezicht hydrateren.


Himalaya Herbals is een bekend merk bekend om zijn producten voor huidverzorging. Himalaya producten zijn direct beschikbaar en vriendelijk zak. De producten voor volwassenen en kinderen te voldoen. De producten zijn gemaakt met formuleringen op basis van natuurlijke kruiden om te genezen wat je nodig hebt, zonder schadelijke bijwerkingen.

De Himalaya producten zijn volledig vrij van agressieve chemicaliën en veilig op de huid. Ik kocht Himalaya Herbals Nourishing Gezicht Moisturizing Lotion te hydrateren en hydrateren je gezicht vooral tijdens de winter.

Productomschrijving:

De Himalaya Herbals Nourishing Gezicht Moisturizing Lotion bevat natuurlijke ingrediënten die hydrateert en voedt het gezicht. Het verhoogt ook de vitaliteit en herstelt de huid vochtbalans.

Prijs en hoeveelheid:

INR 80 voor 100ml

Ingrediënten:

Elke ml bevat extracten van Kumari (Aloe vera) 0 mg, Kakoli (Lilium polyphyllum) 0 mg, Oliën, Gajara (Daucus carota) 0,10 mg, Vatada (Prunus amygdalus) 90 mg.
In Actieve IP-fenoxyethanol, methylparabeen IP, natriumbenzoaat IP, IP Propylparaben.

Indicaties voor gebruik:

  • Reinig je gezicht met een reinigingsmiddel.
  • Neem voldoende hoeveelheid vochtinbrengende lotion op je handpalm en wrijf je handpalm.
  • Solliciteer voorzichtig met opwaartse bewegingen over het hele gezicht en hals.
  • Gebruik lotion afzonderlijk of onder make-up.
  • Voor het beste resultaat kunt u wat lotion dagelijks.
  • Vermijd contact met de ogen.

Houdbaarheid:

Drie jaar verpakking.

Mijn ervaring met de Himalaya Herbals Nourishing Gezicht Moisturizing Lotion:

Ik geleden kocht de lange Himalaya Herbals Nourishing Gezicht Moisturizing Lotion en zijn met behulp van het constant. Tijdens de winter, mijn gemengde huid wordt droog en uitgedroogd rustig. Dus ik gebruikte deze lotion dagelijks vooral tijdens de winter.

De vochtinbrengende crème wordt geleverd in een fles witte met rode letters. Verpakking is rustig vergelijkbaar met andere producten van dit merk. De lotion wordt geleverd in een verpakking flip-flop, die sluit productverlies volkomen vermeden. Het product is zeer stevig en gemakkelijk te vervoeren. De verpakking is ondoorzichtig waardoor het moeilijk om te weten hoeveel product overblijft.

De lotion gezichtscrème is wit, zonder deeltjes. De lotion heeft een aangename geur, maar de geur niet lang na het aanbrengen. De textuur van de crème is loopneus rustig, die is rustig moeilijk het nemen van de benodigde hoeveelheid. De vochtinbrengende lotion wordt snel opgenomen op aanvraag.

De Nourishing Gezicht Moisturizing Lotion voedt goed mijn gezicht. De moisturizer is geschikt voor de normale tot droge huidtypes. Ik heb een soort gemengde huid, zodat ik niet deze moisturizer te gebruiken in de zomer als het maakt de huid vettig. De vochtinbrengende crème maakt je huid zacht en glad als elke andere moisturizer. De moisturizer is hypoallergeen en dermatologisch getest waardoor het veilig voor de gevoelige huid maakt.

De belangrijkste zorg is dat de moisturizer, kan niet gebruikt worden tijdens de zomer en niet SPF bevatten. Bovendien, de lotion bevat ook IP propylparabeen en methylparaben IP die niet veilig voor de huid.

Over het algemeen de Himalaya Herbals Nourishing Gezicht Moisturizing Lotion is een vochtinbrengende crème voor droge fatsoenlijk voor de normale huid en hydrateert het gezicht ook. Ik gebruik deze crème twee keer per dag; keer in de ochtend na de reiniging en eenmaal 's avonds voor het slapen gaan.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha