Himalaya Herbals Natural Moisturizing Lip Butter - Beoordelingen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 8, 2015 Admin Schoonheid 0 1


Zeer effectief en diep hydraterende Lip Balm- nu een kopen !!


Nu, dit zou u verbaasd! Als u zich afvraagt ​​wat is het verschil tussen een boter en een lippenbalsem, je bedrijf! Ik was te verward. Maar met een beetje 'googlen, vond ik dat er een zeer dunne lijn van verschil tussen de twee. Lip Butter is bijna hetzelfde als lippenbalsem, maar het bevat een beetje 'meer olie lippen beter hydrateren. Als u een droge, gesprongen lippen, een lip boter is wat je nodig hebt!

De Natural Moisturizing Lip Butter uit Himalaya Herbals is geformuleerd met een mix van luxe en unieke exotische boters. De cacaoboter hydrateert de lippen en voorkomt vochtverlies. Terwijl sal boter verzacht de lippen, voorkomt kraken kokum boter en mango boter verjongt lippen en minimaliseert lip rimpels. Klinkt goed, nietwaar?


Prijs en hoeveelheid:

Rs. 125 10 gr.

Ingrediënten:

Belangrijke ingrediënten zijn cacaoboter, boter Sal, boter en Kokum Mango.

Andere ingrediënten zijn Theobroma Cacao Seed boter, gehydrogeneerde ricinusolie, Ricinus communis zaad olie, Garcinia Indica Seed Butter, bijenwas, Mangifera Indica Seed Butter, Cocos nucifera Oil, Tocopherol, Salboom Seed Butter en Smaak.

Indicaties voor gebruik:

  • Solliciteer boter lip vrij op je lippen.
  • Herhaal het gebruik, als dat nodig is.

Klachten:

De Himalaya Natural Moisturizing Lip Butter claimt de lippen voeden en laat ze glad en gezond de hele dag door.

Houdbaarheid:

Twee jaar na de datum van verpakking van het product.

Indicatie:

De lippenbalsem moet worden gebruikt door slechts één persoon.

Mijn ervaring met Himalaya Herbals Natural Moisturizing Lip Butter:

Ik wil graag lip boters vanwege hydratatie verstrekken van de lippen te gebruiken. Maar ik heb veel lip boters geprobeerd. Ik wilde reviews op de lip boter uit Himalaya te lezen voordat je probeert het. En de recensies waren gratis, dus ik ging door en kocht deze lippenbalsem enige tijd geleden. Er is slechts één variant van boter lip door dit merk.

Boter lip Himalaya is verzegeld in een kartonnen doos vaak wit en bruin. De productinformatie figuur font bruin op de achterkant van de verpakking. De lip boter is verkrijgbaar in een verpakking van leuke badkamer met een deksel donkergroen. Het deksel heeft een schroef systeem en goed sluit. Er is geen angst voor morsen. Er is een extra plastic dekking voorzien in de tank, die het product van elke formatie pathogeen beschermt. Het deksel heeft een opstaande rand waar het gemakkelijk is om het deksel te verwijderen voor gebruik. Aangezien het pakket klein is, is het gemakkelijk te dragen. De enige zorg is dat het onhygiënisch om je vingers dompelen in de tank elke keer. De beste oplossing is om de handen te desinfecteren voordat het gebruik van boter lip.

Boter lip Himalaya is doorschijnend met een zacht en dik. Het verspreidt zich gemakkelijk en soepel op mijn lippen, net als boter! Hij cacaoboter of een soort chocolade geur. De geur blijft enige tijd na toepassing. Maar de geur zou een probleem voor iedereen zijn. Een kleine hoeveelheid boter lip zou voor eenmalig gebruik. Geeft glans aan de vereiste zonder achterlating van een witte cast lippen. Laat geen plakkerig of vettig lippen niet. E 'bleef ongeveer twee uur, maar liet mijn droge lippen gehydrateerd en gehydrateerd gedurende de dag. Deze tank moet gemakkelijk duren een seizoen, omdat je een kleine hoeveelheid van deze elke keer nodig. De enige zorg is dat het SPF bevat, zodat je kunt doen wat ik doe en gebruik het 's nachts! Kortom, het is een aanvaardbaar product dat drogen van de lippen waardoor ze gehydrateerd voorkomt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha