Himalaya Herbals Kajal beoordelingNatuurlijke formule, maar niet lang.


De ogen zijn de spiegel van de ziel! Als gewezen op de beste manier kun je je er mooi uitzien. Er is geen dag dat ik sla het toepassen van kohl; is een must in mijn make-up kit.

Niet doen we houden van natuurlijke schoonheid producten? Natuurlijke formuleringen zijn altijd een veiliger keuze voor onze schoonheid regime en huidverzorging. Himalaya Herbals Kajal is speciaal samengesteld om gloeiende ogen te bieden. De formule is het bewijs glad en extra water. Het is verrijkt met de goedheid van amandelolie dat de ogen voedt, koelt en maakt je er cool uit. De formule is volledig vrij van schadelijke chemicaliën.


Prijs en hoeveelheid:

Rs.110 7 gram.

Ingrediënten:

Amandelolie, kamfer, Triphala, ricinusolie en het Damast Rose.

Mijn ervaring met Himalaya Herbals Kajal:

Kajal Himalaya Herbals heeft een eenvoudig mechanisme torsie regelmatige,. De verpakking van kajal is plastic; robuust en niet gemakkelijk gebroken. De witte achtergrond van de zaak moet worden gedraaid om kohl eyeliner los van boven. De kap past strak en niet los te maken. Het pakket is geschikt voor op reis. Kajal aankomt heeft een spitse punt. Met reguliere aanvragen, de piek wordt plat en stevig zijn; Hierdoor ontstaat een probleem bij het opsporen van fijne lijntjes en nauwkeurig. Kajal kunnen niet worden geslepen voor het gebruik en de beste manier is om een ​​dunne borstel eyeliner gebruiken om precieze lijnen te tekenen.

De plot van de kohl is zacht en boterachtige glad als gevolg van het principe van amandelolie. De pigmentatie is op zijn best; is intens gepigmenteerd. Een hit van kajal biedt gitzwart. De kleur onmiddellijk verhoogt en wijst op de ogen. De formule van kajal stelt in een satijnen afwerking fluweel. Het heeft een lichte aanraking gepolijst om het vanwege de olie in de formulering.

De sets Kajal en niet alleen beweegt voor ongeveer 11/2 tot 2 uur op mij. Begint te buigen en bewegen, waardoor de ogen kijken alsof ze hebben diepe donkere kringen. De beste manier is om het gebied in te stellen onder de ogen met een matterende poeder compacte eerste toepassing van deze kohl; Ook de kajal met een zwarte oogschaduw correspondentie aan kreukels voorkomen sneller. Deze techniek versterkt de kleur in meer dan diepzwart en helpt ook langer duren.

Zoals de kohl is uitgerust met een formule-proof water, zou je een goede olie of crème op basis make-up remover nodig om volledig te ontdoen van het. Als u niet beschikt over een make-up remover, kunt u ook gebruik maken van olijfolie of amandelolie is hoe ze werken goed in het verwijderen van de kohl.

De kohl, eenmaal toegepast, prikt niet, irriteren of roodheid in de ogen. Als uw ogen zijn erg gevoelig, kan de formule de ogen irriteren. Een tester is verkrijgbaar bij winkels Himalaya; kunt u eenvoudig controleren alvorens te kopen. De formule is ook veilig voor dragers van contactlenzen als het dermatologisch getest. Kajal kan gedragen worden op de bovenste wimperlijn, waterlijn en ook op de onderste wimperlijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha