Himalaya Herbals Intensive Gezicht Moisturizing LotionNiet vet en redelijk geprijsd Gezicht Moisturizing Lotion - Try This For Sure !!


Vandaag ben ik de herziening van de Himalaya Herbals Intensive Gezicht Moisturizing Lotion. Moisturizers helpen om de huid te beschermen tegen het verliezen van haar vocht. U moet moisturizer voordat enige make-up en zelfs na verwijdering. Moisturizers kan ook thuis gemaakt worden met een aantal veel voorkomende ingrediënten. Moisturizers maken je huid zacht en gezond uit.

Himalaya Herbals is een van de toonaangevende merken voor huid- en haarverzorging. De Himalaya producten zijn volledig vrij van agressieve chemicaliën en veilig op de huid. De producten zijn zeer goedkoop en makkelijk verkrijgbaar. Het merk is aangetoond dat oplossingen voor alle problemen van de haren en huid gerelateerde. Laten we nu eens bekijken dan.


Productomschrijving:

De Himalaya Herbals Intensive Gezicht Moisturizing Lotion is verrijkt met kruiden zoals Indiase meekrap, aloë-vera en kaasjeskruid land. Het product is ontwikkeld met een speciale formule om de huid extra droog hydrateren. Het product kan in de winter vanwege de diepe hydraterende werking. Het product zorgt voor extra voedingsstoffen en enzymen te hydrateren en voeden de huid wanneer u het meest nodig hebben.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 90,00 voor 100ml.

Belangrijkste ingrediënten:

Fragmenten:

 • Bala (Sida cordifolia) 3 mg
 • Kumari (Aloe barbadensis) 3 mg
 • Manjistha (Rubia cordifolia) 0,05 mg

Inactief:

 • Propylparaben IP
 • Methylparaben IP
 • Phenoxyethanol

Indicaties voor gebruik:

 • Reinig je gezicht met een milde gezicht wassen.
 • Neem de benodigde hoeveelheid lotion en wrijf zachtjes tussen je handpalmen.
 • Breng de lotion zachtjes met opwaartse bewegingen over het hele gezicht.
 • U kunt de lotion alleen of onder make-up gebruiken, afhankelijk van uw voorkeur.
 • Voor het beste resultaat, Breng de crème twee keer per dag; keer in de ochtend en een keer voor het slapen gaan.
 • Vermijd contact met de ogen.

Indicaties:

De Himalaya Herbals Intensive Gezicht Moisturizing Lotion beschermt de huid tegen schadelijke stoffen, milieu-omstandigheden en extreme temperatuurschommelingen. Het product kan gebruikt worden door mensen met een zeer droge huid tijdens de winter.

Houdbaarheid:

3 jaar vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met de Himalaya Herbals Intensive Gezicht Moisturizing Lotion:

Ik heb met behulp van diverse vochtinbrengende lotion voor bepaalde tijd. Allemaal niet hydrateren en hydrateren goed. Ik gebruikte de andere variant van vochtinbrengende lotion van dit merk dat is de Himalaya Herbals Nourishing Gezicht Moisturizing Lotion. Ik merkte dat de gemiddelde resultaten van deze lotion. Ik wilde proberen Himalaya Herbals Intensive Gezicht Moisturizing Lotion voor de droge huid, vooral tijdens winters. Deze lotion is geformuleerd met kruidenextracten te hydrateren en hydrateren de huid.

De Himalaya Herbals Intensive Gezicht Moisturizing Lotion is verkrijgbaar in een witte fles met rode letters in. Het pakket is in een systeem van flip flop die alle productverlies voorkomen. De verpakking is zeer robuust en handig voor op reis. De verpakking is ondoorzichtig waardoor het moeilijk om te weten hoeveel product resteert.

De Himalaya Herbals Intensive Gezicht Moisturizing Lotion is wit, zonder deeltjes. Consistentie van het product is niet erg dik. Deze consistentie maakt het gemakkelijk voor toepassing op de huid. De lotion heeft een delicate bloemige geur. De geur duurt ongeveer een half uur na het aanbrengen. De lotion is gemakkelijk geabsorbeerd in de huid. Deze vochtinbrengende lotion is niet vet en is zeer licht. Na het aanbrengen van de lotion op de huid, ik voelde me erg zacht en gehydrateerd.

De lotion bevat geen residu op de vraag huid achterlaten. Maar, ik voelde me een beetje 'mijn vette t-zone gebied na toepassing, want ik heb een gemengde huid. Een ding dat ik niet graag over dit product is dat het niet SPF bevat. Aangezien het een gezichtslotion is zeer noodzakelijk om een ​​SPF aan. Op verzoek van deze lotion, voelde ik gehydrateerd voor een paar uur. Over het algemeen, deze lotion is een lotion fatsoenlijk en betaalbaar voor dagelijks gebruik, met uitzondering van parabenen. Paraben is aangetoond oogirritatie veroorzaken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha