Himalaya Herbals Deep Cleansing Face Wash Apricot - BeoordelingenCleanser effectieve en Formule Gentle Face Wash - werkt echt goed !!


Verlang je naar een glanzende huid, perfect en helder? Het enige wat je hoeft te doen is te verwennen uw huid met een zachte scrub, minstens twee keer per week. Dit helpt om dode huidcellen en andere onzuiverheden uit de buitenste laag van de huid te verwijderen tot een lagere nieuwe onthullen.

Himalaya Herbals Deep Cleansing Face Wash Apricot heeft een reinigende en hydraterende formule diepe scrub. De face wash heeft delicate abrikoos korrels om dode huidcellen en punten zwarten te verwijderen. De formule is ook verrijkt met neem en citroen om uw huid fris en verjongd te houden.


Prijs en hoeveelheid:

Rs.60 50 ml.

Ingrediënten:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Natriummetabisulfiet, cocamidopropylbetaïne, Prunus Armeniaca (abrikoos) zaad poeder, natriumhydroxide, Citrus Medica Limonum (Citroen) Peel Extract, glycerine, fenoxyethanol, polyethyleen, geur, natriumbenzoaat, cera (copernicaanse cerifera) Wax, ammoniumlaurylsulfaat, citroenzuur, Natrium cocoylglutamaat, acrylaten/C10-30 alkylacrylaat- Crosspolymer, Glycerine EDTA, Culinaris Lens (linzen) Symbiosome Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Methylchloriosothiazolinone.

Mijn ervaring met Himalaya Herbals Deep Cleansing Apricot Face Wash:

De Himalaya Herbals Deep Cleansing Apricot Face Wash wordt geleverd in een plastic buis met een semi-transparante flip top dop groen. De buis heeft een fijne mondstuk om het product vrij te geven wanneer geperst. De dop past perfect de buis, verlies van product moet worden voorkomen. Het pakket is geschikt voor op reis. De face wash heeft een delicate geur van citroen en neem. Het is zeer aangenaam en zal een probleem voor iedereen die niet te zijn.

Wassen van het gezicht heeft een geleiachtige consistentie. En 'gladde stof en voelt niet plakkerig. De formule heeft korrels wit en rood. De witte korrels zijn groter in kwantiteit; rode korrels zijn iets ruimer en minder talrijk. Zowel de korrels delicaat en zacht op de huid. Als het gezicht te wassen heeft slechts delicate exfoliërende korrels, kunt u gemakkelijk gebruik maken van elke dag. De face wash is geschikt voor alle huidtypes zoals zij beweert.

De face wash reinigt de huid en verwijdert verontreinigingen zoals olie en vuil volledig. Geen huid glad, vette, droge of vette. Omdat de formule is gebaseerd gel, zou slechts een kleine hoeveelheid geld omvang van het product vereisen. Het schuimt goed en is gemakkelijk afgewassen.

Deze face wash is meer geschikt voor mensen met een vette huid als het helpt om de natuurlijke vochtbalans van de huid te behouden zeer goed. Als u een zeer droge huid, moet u altijd hydrateren de huid na gebruik. De eigenschappen van Neem en citroenbomen in gezicht wassen geeft een rustgevend en verfrissend gevoel op de huid. De formule helpt ook om bacteriën te bestrijden en houdt puistjes op. Wassen gezicht beweert punten zwarten te verwijderen. Ik merkte dat er in werkelijkheid niet goed werkt op dit front. Het werkt heel langzaam; dient u het regelmatig te gebruiken om zich te ontdoen van de punten zwarten krijgen.

Pro's Himalaya Herbals Deep Cleansing Face Wash Apricot:

 • Gemakkelijk te gebruiken, reis-vriendelijke verpakking
 • Betaalbare
 • Gemakkelijk beschikbaar
 • Het werkt als een face wash cum scrub
 • De formule is zacht voor de huid
 • Het duurt niet een droge gevoel of elastische vertrekken
 • Effectief reinigt de huid
 • Past bij alle huidtypen
 • De formule heeft een zachte exfoliërende korrels; kan elke dag gebruikt worden
 • Neem en citroen laat een verfrissend gevoel op de huid
 • Het stelt het verschijnen van vette T-zone gedeelte van het gezicht
 • Goed schuim
 • Slechts een kleine hoeveelheid nodig is voor het reinigen
 • Onderhoudt schone poriën en helpt bij het elimineren punten zwarten bij regelmatig gebruik
 • Het heeft een delicate geur

Tegen Himalaya Herbals Deep Cleansing Apricot Face Wash:

 • Sommigen kunnen de formule te mild om te werken als een vlek vinden
 • En 'traag om punten zwarten verwijderen

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha