Himalaya Herbals Clarina Anti-Acne Cream - BeoordelingenLichte bloemige geur en zeer effectieve Anti-Acne Cream - Je moet het proberen !!


Acne of puistjes gemeenschappelijk zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd. Mensen met een vette huid zijn meer vatbaar voor acne. En op zijn zachtst gezegd, acne niet goed uit! Gelukkig wordt de markt overspoeld met producten die beloven te controleren en breakouts of te verminderen.

Himalaya Herbals is een van de toonaangevende merken van de zorg en haar huid, die producten die kruiden formuleringen biedt. Clarina Cream Himalaya Herbals Anti-Acne van het merk is geformuleerd om acne te behandelen voor een gladde, heldere huid.


Productomschrijving:

Himalaya Clarina crème Anti-acne bevat anti-inflammatoire, antibacteriële en helende agenten. Het bevat ook samentrekkende, antioxidant, verzachtend en kalmerend. Zij stelt de infectie en ontsteking, die wordt veroorzaakt door acne controleren. Het verlicht ook branderig gevoel en maakt de huid zacht en soepel. Daarnaast versnelt het proces van wondgenezing.

Prijs en hoeveelheid:

INR 50 per 30 gram.

Houdbaarheid:

Drie jaar vanaf de datum van fabricage.

Ingrediënten:

Elke gram anti-acne crème bevat extracten van Badam, Kumari, Yashada bhasmas, Matsyakshi, Tanakha en Manjishtha. Het bevat ook IP Propylparaben, Methylparaben Bronopol IP en IP.

Hoe te gebruiken:

  • Reinig je gezicht met een zeepvrije cleanser.
  • Dep ze droog uw huid en de room toe te passen op de plekken twee keer per dag.

Mijn ervaring met Clarina Cream Himalaya Herbals Anti-Acne:

Acne is een veel voorkomend probleem, dat zowel jongens als meisjes gaan door. Als de juiste zorg niet wordt genomen, wordt het een normale zaak, het verlaten van het gezicht met krater als handelsmerken. Ik probeerde een aantal producten om zich te ontdoen van mijn acne probleem. Vanaf biedt de Himalaya producten kruiden, wilde ik hun anti-acne crème te proberen. Enige tijd geleden, toen ging ik naar hun bank, verkoopster stelde testen zowel de face wash en Clarina crème. Dus kocht ik zowel de producten en zijn met behulp van het regelmatig. Deze anti acne crème werkte goed op mijn huid en verminderde mijn acnes in voor een goede maatregel.

De anti-acne crème Clarina wordt geleverd in een buis, die is verpakt in een kartonnen doos in de kleur wit. De plastic buis bevat een dop donkergroen. De productnaam wordt gedrukt op de voorzijde van de buis. De kap is van het type schroef en goed sluit. Er zou geen verlies zijn als het product goed is aangedraaid. Het pakket is ondoorzichtig, dus is het moeilijk om een ​​tab op de hoeveelheid product binnen gelaten houden. De verpakking is hygiënisch en robuust. Als de verpakking van andere crèmes Himalaya, wordt de buis genoeg om in vanity case voor de doeleinden van het reizen gepolijst.

De anti-acne crème Clarina is lichtbruin. De consistentie van de crème dik en romig, vergelijkbaar met gewone crèmes. Het heeft een zachte en gladde textuur. Het is vrij van korrels. Het heeft een zeer milde bloemige geur die blijft hangen al enige tijd op de huid. De geur moet geen probleem voor mensen die gevoelig zijn voor sterke geur zijn. Het duurt niet een witte cast achterlaten op mijn gezicht wanneer toegepast. Een kleine hoeveelheid crème voldoende is voor eenmalig gebruik. Maar het is moeilijk om de room te mengen en het kost tijd om goed te mengen. Het is niet volledig geabsorbeerd in de huid.

Tegelijkertijd, absorbeert olie uit de huid, waardoor het zonder olie. Het maakt de huid lichtjes kleverige ook. Het helpt zeker om de zwelling en irritatie van puistjes te verminderen. Het duurt een paar dagen om volledig te genezen puistjes. Als het droogt de huid, kan het nodig zijn de mensen met een zeer droge huid om een ​​goede vochtinbrengende crème te gebruiken met het. De enige zorg is dat het niet parabenen, wat niet goed voor de huid bevat. Over het algemeen is deze crème me geholpen om puistjes en irritatie veroorzaakt door acne te verminderen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha