Himalaya Herbals Anti-Wrinkle CreamPrachtige Moisturizing en reizen vriendelijke anti rimpel crème - beschermt de huid tegen veroudering !!


Anti-aging crèmes zijn producten op basis moisturizer, met de belofte van het verminderen, masker of te voorkomen dat de tekenen van huidveroudering. Deze crèmes kunnen richten op oorzaken van huidveroudering, zoals blootstelling aan de zon en dergelijke.

Himalaya is een vertrouwd merk dat voortbrengt op basis van kruiden, geformuleerd om de huid en haar problemen zonder bijwerkingen te behandelen. De producten zijn vrij van agressieve chemicaliën en zijn beschikbaar voor volwassenen en voor baby's, kinderen en tieners. Hun retail producten in zakjes en gebotteld.


Productomschrijving:

De Anti-Wrinkle Cream Himalaya Herbals is een rijke crème briljante verrijkt met druiven en zoethout. Deze crème bevat krachtige antioxidanten die vrije radicalen schade te voorkomen, dus laat de huid zijdezacht.

Prijs en hoeveelheid:

INR 130 per 25 g

Ingrediënten:

Elke gram Himalaya Herbals Anti-rimpel crème bevat extracten van Kumari (Aloe vera) 25mg, Draksha (Vitis vinifera) 15mg, Nimbaka (Citrus Limon) 15mg, tamatar (Solanum Lycopersicum) 15mg, Rakta khakasa (Papaver rhoeas) 10mg, Ushira ( Vetiveria zizanoides) 28 mg, Manjishtha (Rubia cordifolia) 09mg, Yashti-Madhu (Glycyrrhiza glabra) 58 mg, Kushtha (Saussurea lappa) 05mg, Lodhra (Symplocos racemosa) 05mg, Mansura (Lens culinaris) 05mg, Chandana (Santalum album) 04mg, Haridra (Curcuma longa) 0,25 mg, Sthula Ela (Amomum subulatum) 0.52mg, Tagara (Valeriana wallichii) 0,25 mg, Olie Godhuma (Triticum sativum) 5mg.

Inactieve: Methylparaben, fenoxyethanol, Propylparaben.

Indicaties voor gebruik:

  • Reinig je gezicht met een reinigingsmiddel.
  • Dep ze droog met een zachte doek.
  • Neem voldoende hoeveelheid crème Himalaya Herbals Anti-Rimpel op de palm van de hand van het bad.
  • Dot deze crème over je hele gezicht en hals.
  • Zachtjes masseren van de crème met lichte cirkelvormige bewegingen.
  • Voor het beste resultaat Breng de crème elke ochtend en avond.

Deze rimpel crème kan alleen of onder make-up gebruikt worden.

Houdbaarheid:

2 jaar vanaf de datum van de verpakking.

Klachten:

De Himalaya Herbals Anti-rimpel crème bevat natuurlijke AHA dat de productie van collageen en elastiek in de huid te stimuleren. Helpt wissen fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van de veerkracht en stevigheid van de huid. Regelmatig gebruik van deze crème beschermt en verzacht de huid textuur waardoor het zichtbaar jonger.

Indicaties:

De Himalaya Herbals Anti-rimpel crème moet worden opgeslagen in een koele, droge plaats. De crème dient niet te worden gekoeld.

Mijn ervaring met de Himalaya Herbals Anti-Wrinkle Cream:

We moeten beginnen met het nemen van anti-aging geschikt voor onze huid, vooral na onze mid-twintigers. Ik wilde een product uit te proberen met kruiden formuleringen, dus ik dacht dat het gebruik van de anti-rimpel crème Himalaya Herbals.

De crème is verkrijgbaar in een verpakking bad vergelijkbaar met andere crèmes van het merk. De kartonnen doos heeft alle informatie die op het wordt gedrukt. Het bad is wit met donker groene letters erop. De cap is groen van kleur en heeft een schroef systeem, verlies van product moet worden voorkomen. Het heeft ook een vel papier dat het product beschermt tegen om op de kap. De verpakking is onhygiënisch, maar is reizen vriendelijk en robuust.

Het product is wit. Is niet erg dik, is licht van textuur en niet vettig. De geur is zeer mild, slepende op mijn gezicht voor bepaalde tijd. De geur is een probleem voor iedereen zijn. De crème absorbeert zeer snel in de huid, dus je hoeft niet te masseren of wrijven ook. Na het aanbrengen van deze rimpel crème maakt mijn huid plakkerig, maar het voelt ook hydraterende en voedende. Ik gebruikte het twee keer per dag en ik merkte dat mijn huid werd zacht en licht tot op zekere hoogte. Ik gebruikte deze crème voor meer dan drie weken en heeft ook geholpen mijn huid textuur. Kortom, dit is een fatsoenlijke crème voor degenen die willen om de huid te beschermen tegen veroudering.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha