Himalaya Herbals Anti Hair Loss CreamNiet effectief en zeer teleurstellend Cream Haaruitval - Geen Never Ever dit product Awful kopen !!


Hallo allemaal,

Vandaag ga ik de Loss Cream Himalaya Herbals Anti haar herzien. Nou, zoals we allemaal weten, haaruitval is een veelvoorkomend probleem voor zowel mannen als vrouwen. Haaruitval kan vele oorzaken, waaronder schimmelinfectie, voedingstekorten zoals ijzer in het lichaam, kan haaruitval enz haarverlies gemakkelijk worden behandeld met speciale shampoos en crèmes geformuleerd om haaruitval tegen te houden. Als de juiste zorg niet wordt genomen op het juiste moment, zou kunnen leiden tot kaalheid.


Himalaya is een merk bekend om de productie van plantaardige producten. De producten worden geformuleerd voor huid en haar problemen genezen. Het assortiment omvat producten voor volwassenen en kinderen. Deze producten zijn 100% kruiden, en geen bijwerkingen veroorzaken. Bovendien zijn de producten van Himalaya Herbals 'zijn erg goedkoop en makkelijk verkrijgbaar.

Productomschrijving:

De Loss Cream Himalaya Herbals Anti haar stimuleert de actieve fase van de haargroei. Het product veroorzaakt vermenigvuldiging van haarvezel cellen, resulteert in een snellere ontwikkeling van haarfollikels. Deze crème haaruitval helpt haar sterkte en dichtheid verbeteren.

Prijs en hoeveelheid:

INR 185 per 50 ml, 330 INR 100 ml

Ingrediënten:

Extracten Palashabheda, Palaska
Inactieve: IP Methylparabeen, fenoxyethanol, Propylparaben IP.

Indicaties voor gebruik:

Neem voldoende Loss Cream Himalaya Herbals Anti haar van de buis op zijn handpalm.

Bevochtig het haar om de toepassing van de crème vergemakkelijken.

Masseer de crème zachtjes op de hoofdhuid en het haar in een cirkelvormige beweging; laat de crème nachts, indien nodig.

Dezelfde procedure is van toepassing wanneer u de crème na een wasbeurt.

Voor het beste resultaat, Breng de crème een keer voor en na elke wasbeurt.

Product claims:

Himalaya Herbals Anti Hair Loss Cream vorderingen waarbij geleidelijk haarverlies over een periode van tijd; 20% vermindering van de haaruitval kan worden opgemerkt binnen 2 weken. Aanhoudende gebruik van de crème geeft een 70% reductie van haarverlies bij 6 maanden. Het product biedt ook 40% haargroei op de kale gebied binnen 3 maanden. Symptomen van haaruitval worden verminderd tot 75% in 2 weken. De crème verhoogt follikel tellen tot 30% 1 maand. Het product ondersteunt 50% normalisering van de haargroei na twee maanden en volledige normalisering in 6 maanden.

Houdbaarheid:

3 jaar vanaf de datum van verpakking van de crème.

Mijn ervaring met de Himalaya Herbals Anti Hair Loss Cream:

Ik heb een probleem van haarverlies immense ervaren gedurende een lange periode. Ik was altijd op zoek naar shampoos en crèmes die helpen om haaruitval te beheersen. Ik wilde iets Himalaya proberen omdat hun producten zijn gebaseerd op kruiden formuleringen. Ik vond uiteindelijk de Himalaya Herbals Anti Hair Loss Cream een ​​paar maanden geleden.

De verpakking is heel simpel; is vergelijkbaar met de verpakking gezicht te wassen. De Himalaya Herbals Anti Hair Loss Cream is verkrijgbaar in een verpakking van witte buis met groene letters erop. De cap is groen met een flip top. Dit pakket is erg handig om de benodigde hoeveelheid van het product te nemen, zonder afval. Het product bevat geen lekken waardoor reisvriendelijk maakt en is ook robuust. De verpakking buis is zeer hygiënisch vergelijking verpakken van bepaalde badproducten van het merk. De crème wordt geleverd in een kartonnen doos die details over het product biedt.

De Loss Cream Himalaya Herbals Anti haar is van een geelachtige kleur mosterd ongebruikelijk. De crème heeft een sterke geur van kruiden, die maakte me niezen elke keer als ik het gebruikte. De geur zou een probleem voor sommige. U kunt de crème niet van toepassing zijn en veilig kunnen verlaten.

De textuur van de crème is niet te dik of vloeistof. Deze crème haaruitval is zeer kleverig en niet eenvoudig de crème op de hoofdhuid. De crème is niet gemakkelijk verspreid op de hoofdhuid en maakt het haar nogal vet. Sinds het maakt vet haar, kun je niet op laat een nacht volgens de instructies op de verpakking, maar moet je haar wassen enige tijd na het aanbrengen. Het duurt 1-2 wassingen tot de crème volledig te verwijderen uit het haar.

De Himalaya Herbals Anti Hair Loss Cream vermindert jeuk op de hoofdhuid. Maar het hielp me te ontdoen van mijn haaruitval. Daarnaast werd een verhoogde haar vallen! Ik gebruikte deze crème voor meer dan twee maanden, maar merkte geen verandering in mijn haar. Elke keer dat ik dit product gebruikt, heb ik meer haaruitval ervaren. Over het algemeen gaat deze crème niet verminderen haaruitval en bevat ook parabenen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha