Himalaya Bescherming Neem en kurkuma Soap - BeoordelingenEffectieve reiniging en zeer verfrissende zeep - je moet dit proberen !!


Een combinatie van Neem en kurkuma - klinkt niet als een krachtige kiem moordenares? Deze ingrediënten in uw bar baden kan de huid op vele manieren te beschermen, waardoor de huid fris en helder. Sommige strand bars zijn geformuleerd om de huid te reinigen en te doden kiemen en bacteriën die geurtjes veroorzaken.

Himalaya Neem en kurkuma Zeep is verrijkt met anti-bacteriële eigenschappen door de aanwezigheid van Neemolie en kurkuma. Het bevat ook citroen verfrist en beschermt de huid, terwijl kurkuma verbetert de huid teint.


Prijs en hoeveelheid:

INR 34-125 gram.

Ingrediënten:

Melia Azadiracha zaad olie, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Cl 77 288, Parfum, Curcuma Longa (kurkuma) olie Root, Tetrasoduim EDTA, Tetradibutyl Pentaerithrityl hydroxyhydrocinnamaat, Natrium handvormige, glycerine.

De basis bestaat uit groenten.

Instructies voor gebruik:

  • Maak je handen nat en werk genoeg schuim met zeep.
  • Breng het schuim voorzichtig over het hele lichaam en werken met lichte bewegingen.
  • Spoel de zeep met water.

Houdbaarheid:

3 jaar vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met Himalaya Neem en Kurkuma Soap:

Ik graag kruidenproducten gebruiken op mijn gezicht. Weinigen van hen deed het goed schoon mijn gezicht en liet gehydrateerd. Terwijl sommige anderen mijn huid hebben verlaten droog en saai ogende. Ik was erg blij met mijn ervaring met de producten van de Himalaya. De producten van de Himalaya zijn mild en werken goed op mij. Ik probeerde de Neem gezicht wassen door dit merk en heeft goed gewerkt bij het opruimen van mijn acne probleem. Ik ervoer slechte acne lichaam en wilde de zeep Himalaya Neem en kurkuma proberen. Ik wilde deze zeep proberen voor mijn acne probleem, want het is verrijkt met anti-bacteriële eigenschappen.

De zeep Himalaya Neem en kurkuma geleverd in een verpakking dikke papieren omslag. De zeep is in een plastic deksel verpakt; vrij van de mogelijkheid van bacteriële accumulatie. De zeep is verpakt in een papieren wikkel combinatie groen en wit licht met het beeld van Neem erop. De productdetails worden afgedrukt op de verpakking in donkergroen. Het pakket is geschikt voor reizen doeleinden en kan gemakkelijk in de handtas.

De zeep Himalaya Neem en Kurkuma is groen. De zeep is vrij van kleine deeltjes. Consistentie van zeep is vergelijkbaar met andere reguliere zepen. Het product schuimt goed. De soap duurt meer dan een week, indien regelmatig gebruikt voor het reinigen. De zeep heeft een ontspannende kruidige geur, dat is heel verfrissend. De geur duurt enige tijd op de huid na het reinigen. De zeep de huid niet plakkerig na het aanbrengen te verlaten. Maakt de huid zacht en fris.

Ik gebruik deze zeep in de laatste maanden. Hij deed me helpen een hoop in het verminderen van de vorming van acne lichaam. Heeft hydrateren de huid goed. De zeep bestuurt ook de lichaamsgeur enkele uren. Houdt de huid olievrij voor meer dan 3 uur. De zeep moet alle soorten van de huid aan te passen. Ik had geen enkel effect van huidirritatie of kant niet. Deze zeep heeft niet geholpen om mijn teint te verbeteren. Het product is waard om te kopen. Over het algemeen, deze zeep is zacht en maakt de huid zacht en gehydrateerd in voor een goede maatregel.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha