Himalaya Anti-Stress Massage Oil100% kruiden en intensief gehydrateerd Oil - verlicht stress en spanning !!


Het lichaam nodig heeft om te ontspannen en ontstressen op regelmatige tijdstippen. Welke andere betere manier om je lichaam te verwennen met een massage van het lichaam? Het masseren van het lichaam helpt om ontspanning en welzijn te bevorderen. Een goede massage is van essentieel belang, ten minste een keer in de twee weken. Body olie kan zijn of petrochemische plantaardige oorsprong. Vandaag wil ik herzien Himalaya Stress Massage Oil, dat is een zeer ontspannende massage oliën kruiden op de markt beschikbaar. Laten we nu eens naar de herziening ervan.

Himalaya is een van de meest bekende merken, dat het haar en huidverzorging te produceren. De producten zijn ontwikkeld om verschillende huidtypes voldoen. Productlijnen Himalaya behoren shampoos, conditioners, oliën, gezicht wast, crèmes etc. Himalaya producten zijn verkrijgbaar is meerdere in de fles, tube en verpakking faciliteit. De producten zijn plantaardige preparaten dus volledig vrij van chemicaliën en de huid.


Productomschrijving:

De Himalaya Stress Massage Oil helpt om vermoeidheid en stress te verlichten, en ontspant het lichaam. Deze olie beweert de huidstructuur te verbeteren en helpt een gezonde huid onderzoek te blijven.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 900-200 ml.

Ingrediënten:

 • Ashwaganda (Winter Cherry of Ashvagandha)
 • Tinospora cordifolia (Gulancha of Guduchi)
 • Sida cordifolia (Land Mallow of Bala)
 • Rubia cordifolia (Indische Madder of Manjistha)

Rol van de ingrediënten:

 • Ashwaganda (Winter Cherry of Ashvagandha) heeft milde kalmerende werking en is een anti-stress effectief. Het is nuttig bij de behandeling van inflammatoire aandoeningen, pijn en reumatoïde artritis.
 • Tinospora cordifolia (Gulancha of Guduchi) is een immuun-modulator.
 • Sida cordifolia (Land Mallow of Bala) wordt gebruikt voor de behandeling van hemiplegie, ischias en zenuwaandoeningen.
 • Rubia cordifolia (Indische Madder of Manjistha) is een anti-inflammatoire en antiseptische dat een kalmerend effect op de huid heeft.

Indicaties voor gebruik:

 • Neem de benodigde hoeveelheid Himalaya Stress Massage Olie in de palm van je hand en wrijf je handpalmen samen om warmte op te wekken.
 • Vervolgens, wrijf de olie op het gebied van de knie, bovenbeen, voet en been.
 • Massage en wrijf zachtjes totdat de olie wordt volledig geabsorbeerd.
 • Het zou ongeveer 15-20 minuten duren voordat de olie te krijgen volledig geabsorbeerd in de huid.
 • Dan, hebben een warme douche of bad, afhankelijk van uw voorkeur.

Voor het beste resultaat, masseren na het baden en voor het slapen gaan regelmatig slapen de olie.

Klachten:

De Himalaya Anti-Stress Massage Oil is een oplossing voor al uw problemen gerelateerd aan stress. De olie werkt om uw spanning te verlichten en laat energiek en ontspannen. De Himalaya Anti-Stress Massage Olie is verrijkt met Ashvagandha dat is een uitstekende anti-stress middel. Deze olie heeft een mild verdovend middel dat je lichaam verlichting geeft van de constante pijn. De olie bevat Manjistha die een normaal ingrediënt in Ayurvedische geneesmiddelen.

Houdbaarheid:

3 jaar vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met Himalaya Anti Stress Massage Oil:

Ik hoorde een hoop Himalaya Stress Massage Oil als een stress buster. Dus, ik kocht om verlichting van stress vooral tijdens examens. Sindsdien heb ik al gebruik van deze olie voor rust een lange tijd. Ik regelmatig gebruik van deze olie, eens in de twee weken, en in het midden, indien nodig.

De Himalaya Stress Massage Olie wordt geleverd in een witte plastic fles. De verpakking is eenvoudig en niet robuust. De olie dop is niet het model van slippers gemeenschappelijke; in plaats daarvan heeft een grote opening. Dus de olie is gevoelig voor lekkages, en moet de fles in een kartonnen doos te houden. De kans afvalproduct zo hoog zijn als de opening van de fles groot is. De fles is ondoorzichtig waardoor het moeilijk om de hoeveelheid product linker kennen. Kortom, de verpakking is niet gemakkelijk te transporteren.

De Himalaya Anti-Stress Massage Oil heeft een sterke geur van kruiden. Kan ergeren mensen met een gevoelige neus. De olie roodachtig lichtkleur kan worden door de ingrediënten. De consistentie van de olie is zeer licht op de huid en wordt gemakkelijk geabsorbeerd.

Op mijn eerste vraag, ik nam gewoon de benodigde hoeveelheid Himalaya Stress Massage Oil. Toen ik gemasseerd enige tijd voor een betere penetratie van de olie. De olie maakte mijn lichaam voelt ontspannen en fris.

Ik voelde me geweldig na massage olie. Eigenlijk verbeterde mijn huid textuur voor een groot niveau dat maakt het er gezond uitzien. De enige zorg met deze olie is haar geur. Maar, kom helemaal uit met een enkel wassen, waardoor de huid zacht en gehydrateerd na het douchen. Over het algemeen, de Himalaya Stress Massage Oil is een geweldige oplossing als u last heeft van stress.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha