Himalaya Anti Roos Shampoo - BeoordelingenNoch Dit Evenmin Hydrateert Vermindert Roos - niet de Claims respecteren !!


Himalaya is een toonaangevend merk in de productie van haar en lichaamsverzorging kruidenproducten. Deze producten zijn samengesteld met 100% kruiden formuleringen en dus veilig op de huid. Ze zijn gemakkelijk beschikbaar en zeer betaalbaar.

Productomschrijving:

De Himalaya Herbals Anti-roos shampoo is verrijkt met tea tree olie en andere anti-roos natuurlijk. Deze shampoo is geformuleerd met baanbrekende anti-roos formule van kruiden. En 'perfect voor droog haar, die extra voedende en hydraterende shampoo nodig heeft. Het product is een speciale mix van kruiden die de hoofdhuid te kalmeren en houdt haar roos gratis, beheersbaar en sterk.


Prijs en hoeveelheid:

INR70 per 100ml

Ingrediënten:

Belangrijke ingrediënten zijn onder druivenpitolie, die zeer effectief is voor de anti-microbiële en anti-roos, Tea Tree Oil is een natuurlijke anti-roos-agent, Aloe en Indiase Sarsaparilla hulp hydraterende en voedende haar.

Elke ml Himalaya Herbals Anti-Roos Shampoo bevat: Tila 4 mg, Rusmari 4 mg, Chanaka 2mg, Kayaputi 17 mg, 4 mg Kumari, Sveta Sariva, Draksha.

Actief in: Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Climbazole, IP natriumbenzoaat, kaliumsorbaat.

Indicaties voor gebruik:

  • Neem voldoende Himalaya Herbals Anti-roos shampoo, afhankelijk als je haar lang of kort.
  • Bevochtig de hoofdhuid voor gemakkelijke toepassing. Verdeel het haar in secties en masseer de shampoo op natte hoofdhuid in cirkelvormige bewegingen.
  • Voeg een beetje water om de hoofdhuid te werken met meer schuim.
  • Masseer de shampoo van de hoofdhuid het haar uiteinden.
  • Grondig spoelen met water en herhaal indien nodig.
  • Vermijd contact met de ogen kan irritatie aan de ogen veroorzaken. Bij aanraking met de ogen grondig met water uitspoelen.

Voor betere resultaten kunt u de shampoo gebruiken drie keer per week. Na het wassen van je haar met Himalaya Herbals Anti-roos shampoo kan worden gevolgd met Himalaya Herbals Anti-roos olie.

Klachten:

De Himalaya Herbals Anti-roos shampoo kalmeert de hoofdhuid en het haar hydrateert. Deze innovatie roos shampoo werkt effectief om de oorzaak van roos te vallen terwijl ze zacht voor het haar en de hoofdhuid. Regelmatig gebruik van deze shampoo helpt zichtbare schilfers, haaruitval, jeuk verminderen en voorkomt de terugkeer van roos. De shampoo is veilig te gebruiken op het haar gepermanent of kunstmatig gekleurd.

Houdbaarheid:

3 jaar uit de verpakking van de shampoo.

Mijn ervaring met Himalaya Herbals Anti -Dandruff Shampoo:

Ik heb geen problemen gehad roos, tot het begin van de winter. Mijn haar hield jeuk en mijn hoofdhuid leek erg wiebelig. De roos shampoo die ik probeerde, deed mijn haar en schilferig en werkte niet voor mijn roos. Ik wilde de shampoo uit de Himalaya proberen omdat de producten zijn volledig kruiden formuleringen. Wees tevreden met de producten van dit merk ik uiteindelijk kocht de Himalaya Herbals Anti-roos shampoo.

De Himalaya Herbals Anti-roos shampoo is vergelijkbaar met andere verpakking shampoo van Himalaya die alleen gebotteld detailhandel. De shampoo is verkrijgbaar in een witte fles met blauwe bladeren en donker blauwe letters op. De cap is groen en heeft een flip top die perfect vermeden verliezen gesloten. Het product is zeer stevig en gemakkelijk te vervoeren. De verpakking is ondoorzichtig waardoor het moeilijk om te weten hoe het product bevordert. Alle product informatie is te vinden aan de achterkant van de fles.

De Himalaya Herbals Anti-roos shampoo is wit, zonder deeltjes. De shampoo heeft een aangename geur van kruiden. De geur duurt enkele uren na het wassen. De consistentie van de shampoo vrij vloeibaar waardoor het moeilijk die het vereiste bedrag. Maar de consistentie helpt bij het verspreiden van shampoo de hoofdhuid gemakkelijk. De shampoo is geschikt voor alle soorten haar. En "hypo-allergeen en dermatologisch getest waardoor het veilig is voor de toepassing maakt.

Mijn haar is halflang en mijn eerste vraag die ik stelde de meest bedrag van Himalaya Herbals Anti-roos shampoo gebruikelijk. Dit kan het product duur voor mensen met lang haar te maken. Na het toepassen van deze shampoo mijn haar ruw en kroeshaar. Ik had de shampoo gebruikt na het aanbrengen van de olie Himalaya Herbals Anti-roos 's nachts. Maakte het haar erg droog en gematteerd op aanvraag. De shampoo is niet je haar hydrateren helemaal. Dit artikel heeft me geholpen om zich te ontdoen van roos te krijgen, hoewel bijgedragen tot een vermindering van de jeuk tot op zekere hoogte. Heeft niet emulgeren veel en heb alle olie niet uit het haar. Over het geheel genomen heeft de shampoo niet opstaan ​​om haar vordering om roos en haar voedende verminderen. Zou het kunnen dat deze shampoo werkt niet in gevallen van ernstige roos.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha