Hij gebrek aan voeding leiden tot haaruitval?Wie droomt er niet van glanzend haar, dik en gezond? Wist u dat de conditie van het haar een indicator van uw algehele gezondheid zou kunnen zijn? Haar is niet slechts een deel van fysieke aantrekkingskracht. Bedient bepaalde doeleinden biologische. Terwijl uw levensstijl haar gezondheid kunnen hinderen, kan milieuvervuiling ook dempen ze de kwaliteit aanzienlijk. Onder de vele factoren die samen bijdragen haarschade, vaak waardoor een belangrijk aspect, dat ook verantwoordelijk voor de verarmde toestand van haar. Dit is niets meer dan een verkeerd dieet. Velen van ons zijn zich niet bewust dat sommige voedingsmiddelen schadelijk zijn voor uw haar kan zijn. Het kan voorkomen dat haaruitval door het eten van gezond voedsel. We onderzoeken hoe de voeding en haaruitval onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De voedingsmiddelen die ongezond voor je haar zijn:

Laten we beginnen met voedsel, dat zijn echt ongezond voor je haar. Ja, overmatige inname van bepaalde voedingsmiddelen kan schadelijk op de lange termijn te bewijzen. Als u niet bewust van vandaag, kan hebben om de kosten te betalen.


Suiker:

Kun je je leven voorstellen zonder cola? Kun je jezelf beroven van snoep en gebak? Als dat zo is, gefeliciteerd! Uitgebreid onderzoek op haarverlies gebleken dat voedingsmiddelen die overtollige suiker bevatten, zijn schadelijk voor de gezondheid van haar. Als je suiker-holic, zou het gevaarlijk zijn voor u in de toekomst. Suiker is een van die voedsel componenten die zeer verantwoordelijk voor de voortijdige vergrijzing van het haar zijn. Bovendien kan de elasticiteit van weefsel schade en breken van het haar veroorzaken.

Zout:

Zoals suiker, het eten van teveel zout is schadelijk voor het haar. Sommigen van ons zijn verslaafd aan zout, en hebben de neiging om meer zout te hebben dan de gewenste hoeveelheid. Weliswaar natrium of zout is essentieel om de elektrolytbalans in het lichaam, maar overmaat natrium is schadelijk.

MSG of mononatriumglutamaat:

MSG of mononatriumglutamaat is aanwezig in veel voedingsmiddelen smakelijk als chips, worstjes, hamburgers en frietjes. Dit is een typisch smaakversterker die helpt om de smaak en aroma van het voedsel te verbeteren. Echter, MSG zeer schadelijk voor de gezondheid. En 'verantwoordelijk voor haaruitval.

Kunstmatige zoetstoffen:

Kunstmatige zoetstoffen bevatten iets goeds in hen. Smaakversterkers zijn ook typisch. De overmatige inname van kunstmatige zoetstoffen beschadigt de haarfollikels op grote schaal. Geen wonder, de regelmatige consumptie van deze agent is zeer schadelijk voor de gezondheid van het haar.

Enkele andere voedingsmiddelen die ook gezond voor het haar omvat gefrituurd voedsel, cola, overmatige dierlijke eiwitten hoog kleuren kunstmatige voeding, alcoholische dranken, enzovoort.

De voedingsmiddelen die gezond voor je haar zijn:

Je kunt je afvragen dat als bepaalde voedingsmiddelen zijn ongezond voor je haar, kunnen er enkele die in goede gezondheid. Goed Genoeg? Ja je hebt gelijk. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die helpen bij het voorkomen van haaruitval, en het genereren van de haargroei.

Zeevis:

Sea vissen zoals zalm zijn rijk aan omega 3. Deze essentiële vetzuur helpt de glans en glans van het haar verbeteren. Bovendien, het versterkt ook de haarwortels, het voorkomen van haaruitval.

Eieren en mager vlees:

Eieren en mager vlees bevatten voldoende aminozuren, wat goed is voor haar gezondheid. Ei is vol van vitamine B12, en B-vitamines Deze twee zijn uitstekend voor de haargroei beschouwd. Mager vlees zoals kip is ook rijk aan eiwitten en helpt de haargroei bevorderen.

Groene groenten en linzen:

Linzen en groene groenten zijn rijk aan vitaminen, antioxidanten en foliumzuur. Al deze voedingsstoffen zijn zeer essentieel om het haar te versterken en beschermt tegen beschadiging.

Nu, als je weet hoe de voeding van invloed op de gezondheid van haar, je moet voorzichtig zijn in het kiezen van je voedsel in de toekomst, om zo gezond haar en volumineus te bereiken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha