Hier is hoe rijke mensen geld te besparenHier is hoe rijke mensen geld te besparen

Het is makkelijk om rijke mensen om al het geld benijden; Immers, hebben we niet al dat geld willen?

Het feit is echter dat rijke mensen dat geld niet altijd hebben. Velen van hen begon net als u en ik, maar door de bovenkant capaciteit om geld te besparen zijn erin geslaagd om veel van de rijkdom die wij worden gegooid die jaloerse blikken bouwen.


Het blijkt dat rijke mensen zijn net als wij; het verschil is dat ze weten hoe te besparen - terwijl we weten hoe te besteden. Laten we eens kijken naar hun geheim!

Ze betalen contant geld

Hoe vaak heb je liep in een winkel gewapend met niets anders dan je kaartje? Dit zorgt voor problemen, omdat, in tegenstelling tot $ 30 voor koude harde cash, hoeveel u uitgeeft met de kaart is vrijwel onbeperkt.

We zien een mooie jurk en ik zal beslissen.

We zien een mooi paar schoenen en je besluit dat je zal ze ook hebben.

Dan hoeft u uw kaart met u en zal de dag te redden!

Rijke mensen neem contant geld in plaats van kaarten; Zo is het gemakkelijker budget. U kunt niet meer dan u in de zak te brengen.

Kan Thrifty zijn

U kunt ook vragen hoe rijke mensen hebben zo veel geld. Maar het grappige is dat de smaak van de miljonairs niet altijd automatisch veranderen, alleen maar omdat ze nu een hoop geld. Toch proberen ze te onderhandelen en zijn niet beschaamd!

In plaats van te krijgen opgelicht door een dure kapper, ze blijven gaan snijden de 30 $ ze altijd gehad. Waarom veranderen? Spaarzaamheid is niet per se een geval van gemeen met hun geld; Vaak is een manier om waarde iets te vinden. Waarom veel betaalt voor iets wat alleen maar omdat je kunt?

Kijk voor aanbiedingen

Heb je ooit iets gekocht maar om te zien het geadverteerd elders goedkoper? Waarschijnlijk schouders ophalen en zeggen dat het niet een big deal. Waarschijnlijk niet als dit gebeurt maar één keer. Maar als u doorgaat met het geven betere deals, zult u een hoop geld verliezen.

Rijke mensen actief snuiven aanbiedingen, coupons en kortingen. Dit is de manier om veel geld te besparen per jaar. Het is ook effectief. En je bent niet te verliezen als ofwel; je bent gewoon om een ​​beetje 'vindingrijkheid.

Ze haten afval

We leven in een wegwerp maatschappij. In plaats van het gebruik van alle groenten die we tijdens onze wekelijkse winkel gekocht, we altijd half gooien in de prullenbak. In plaats eindigen een blok kaas die is gezeten in de koelkast gedurende twee dagen, vervangt deze door een nieuwe.

Ons afval strekt zich uit tot veel gebieden van ons leven, en het kost ons geld. Het lijkt erop dat het minder geld we hebben, hoe meer we verspillen. Vreemd! Rijke mensen haten afval; ze zullen krijgen wat ze kunnen iets, te weten hoe ver een cent kan rekken.

Ze doelen

Besparen zonder een doel zal je nergens. Na enkele maanden van sparen, zal je onvermijdelijk beginnen afvragen waarom op aarde je leeft als een pauper als het aantal feestdagen zou kunnen nemen. Immers, het leven is te kort om te slaan enkel omwille van sparen.

De rijken niet opslaan alleen omwille van sparen. Ze hebben een doel. Ze zetten op korte termijn en lange termijn doelen, en deze dienen als motivatie om zich aan hun spaargeld strategieën. Misschien sparen ze voor een noodfonds, een aanbetaling op een nieuw huis, een auto, een geweldige vakantie, en ga zo maar door.

Zij kennen hun inkomsten en uitgaven

Het kan opslaan betast echt hard, maar als je niet weet wat uw inkomsten en uitgaven, hoe doe je eigenlijk verwachten aanzienlijke besparingen te maken?

Rijke mensen zijn volledig clued-up op al hun inkomsten en uitgaven. Dit helpt hen om hun kosten een dak te houden en betekent dat ze in staat zijn om vernietiging van een aanzienlijke hoeveelheid geld elke week. Als we aannemen dat alleen uw inkomsten en uitgaven zijn zo en zo, kon je uiteindelijk de uitgaven meer dan je eigenlijk verdienen! Ramp!

Zij beheren de schuld Well

Iemand vertelde me eens dat alle in de schulden op een bepaald punt in hun leven. Als dit waar is, rijke mensen zijn zeker heel goed in om uit de schulden en het goede leven.

Gewone mensen, daarentegen, zijn vaak heel slecht in om uit de schulden. Rijke mensen hebben een strategie: Ze weten dat onverwachte calamiteiten, zoals uw auto breken optreden. Voor je het weet, ben je hit met een $ 500 reparatie factuur. Maar hoe weet je betalen als je net hebt doorgebracht $ 600 om een ​​schuld terug te betalen?

Rijke mensen snijden hun maandelijkse terugbetalingen van schulden in de helft; in plaats van $ 500 om een ​​schuld terug te betalen, zetten ze $ 250 in de richting van het. De resterende $ 250 gaat in de richting van een noodfonds. Smart denken!

Ze voorkomen dat de verleiding

Rijke mensen zijn ongelooflijk stoïcijns. Zij zien het kader op lange termijn, en weigeren op te geven hun emoties. Zijn koud rationeel shoppers, logisch; kopers zijn niet emotioneel. Dit betekent dat, in plaats van het geven van een bevlieging die zou zien dat ze pronken met $ 300 op een paar schoenen omdat ze namen hun ogen, denk aan het kader op lange termijn. Ze sparen hun geld voor iets belangrijker.

Zij bepalen wat ze uitgeven

Rijke mensen zijn zeer goed tot beneden hun stand leven. Ze leven nooit boven hun stand, dat is vaak de sleutel defect van mensen die niet kunnen redden.

Maar in plaats van vulling geld onder de matras en het leven als een middel om de oude Scrooge dat hij zelfs niet kopen van een kerstcadeau voor hun kinderen, rijke mensen zijn heel goed in het beheersen van hun geld. Zij besteden verstandig en niet genieten van onredelijke uitgaven gewoonten die niet in hun controle, zoals gokken of investeren in de aandelenmarkt fluctueert.

Hun spaargeld doelen zijn in de eerste

Ja, een rijke persoon kan worden verleid door een nieuwe auto. Ze kunnen verleiden tot een abonnement op hun favoriete team of zelfs een nieuwe keuken. Maar ze zullen niet niets te betalen totdat hun persoonlijke besparingen doelen eerst gesorteerd.

Persoonlijke besparingen doelen voorop met rijke mensen. Alle uitgaven is secundair. Als hun maandelijkse doel van het opslaan is voltooid, kunt u een beetje 'te brengen. Voordat de uitgaven van uw spaargeld doelen zijn voltooid zal alleen schade aanrichten met uw budget en je zou kunnen komen, te hoge uitgaven.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha