Hier is een vergelijking van vijf diëten bekende en hun voordelenAl decennia lang hebben mensen komen met een nieuw dieet om de paar jaar. Er zijn altijd discussies over wie van hen de beste is, maar er is nooit enig bewijs om aan te tonen dat een dieet is beter of slechter dan de andere geweest. De waarheid is dat het afhankelijk is van elk individu en hoe dieet hen beïnvloedt. Het is niet alleen diëten die tellen, maar de reguliere trainingen, en een gezonde levensstijl te impact van onze doelstellingen van het gewichtsverlies.

Verschillende soorten diëten:

Laten we eens een korte blik op de soorten diëten die populair zijn geweest in de afgelopen jaren.


GM Dieet:

Dit dieet is een plan ontwikkeld door General Motors Corporation voor het beheer van gewichtsverlies. Het werd aanvankelijk begon als een manier om te helpen haar medewerkers te blijven fit en productief blijven. Het systeem van voeding omvat consumeren specifieke voedingsmiddelen dagelijks. Dit is een heel andere benadering dan andere diëten zoals South Beach of Atkins, waarbij een weekschema. GM dieet ging dan General Motors en vandaag mensen van alle lagen van de bevolking aan het dieet te volgen.

Het plan alleen GM dieet kan helpen je verliest ongeveer 10 tot 17 pond (lb) in een week. Dit is een dieet effectief genoeg in mijn boek! De belangrijkste regels zijn te onthouden van alcohol en drink minstens 8-10 glazen water per dag. Rauwe groenten en fruit en minder vlees is wat dit dieet is alles. Gewichtsverlies, natuurlijk, het primaire doel van dit dieet, maar helpt ook om het lichaam te ontgiften en verbeteren van zowel uw lichamelijke en geestelijke toestand.

ADA Dieet:

Dit is de American Diabetes Association dieet. Het is een dieet programma dat is gemaakt door de ADA om patiënten te helpen met diabetes verlagen hun glucosespiegels in het bloed. Er is geen strikte regime voor voeding, maar diabetici worden aangemoedigd om elke dag controleren hun calorie-inname. Het dieet bevordert eveneens een beperking van de consumptie van voedsel zoals gebakken voedingsmiddelen, fruit en natuurlijk alcohol. De voeding omvat die een gereguleerde hoeveelheid vetten, koolhydraten en voedingsmiddelen die een hoog verwerkte suikers.

Een bereik tussen 1.600 en 2.800 calorieën op een dagelijkse basis wordt door de ADA dieet. De hoeveelheid calorieën die nodig is voor mannen en vrouwen verschillen. Het wordt aanbevolen dat vrouwen streven naar het lagere bereik, maar als je meer actief is, wordt een niveau van mid-range aangemoedigd. Mannen zijn over het algemeen aangemoedigd op een niveau van de mid-range van de dagelijkse calorieën te nemen; Echter, degenen die een actiever leven te leiden moet verbruiken ongeveer 2800 calorieën per dag.

1000 Calorie Dieet:

Dit is nogal een omstreden dieet plan, maar veel vrouwen zweren bij de effectiviteit ervan. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit dieet moet u elke dag tot slechts 1000 calorieën te beperken uw inname van calorieën. U krijgt uw lichaam meer calorieën te verbranden dan je eigenlijk nemen. En 'aanbevolen voor vrouwen die hebben kleinere frames en je zult veel discipline nodig hebt voor de voeding om te werken.

De vrouwen in dit dieet moet 20 en 35% van de calorieën nemen uit vet, cholesterol onder 300 mg en een minimum van 5 porties groenten en fruit. Groenten en fruit zijn de belangrijkste doelgroep vanwege hun lage calorie en hun rijkdom van vloeistoffen en vezels. Zoals u weet, voedingsmiddelen die rijk zijn aan water en vezels zijn voel je je sneller een vol. Zwakte en verlies van energie kan optreden en lichte oefeningen kunnen helpen tegen deze effecten. Echter, als het aanhoudt, moet u onmiddellijk een arts te raadplegen.

Mediterrane dieet:

Shutterstock

Dit is een dieet dat bekend is bruikbaar voor patiënten met hartkwalen te zijn. Het helpt bij het verlagen van triglyceriden en cholesterol. Mager vlees, gevogelte en vis, verse groenten en fruit, noten, zaden en peulvruchten zijn een onderdeel van dit dieet. U bent ook toegestaan ​​om olijfolie en een matige consumptie van rode wijn gebruiken.

Het leuke aan dit dieet is dat het elimineert ook veel voedingsmiddelen. Natuurlijke voedingsmiddelen en vetten die gezond zijn doen veel van dit dieet. En 'transvet en verzadigd, en verfijnde snoep en andere voedingsmiddelen die worden geëlimineerd uit het dieet. Het is een natuurlijke aanpak van dieet dat al ronde ten goede komt.

South Beach dieet:

Dit dieet is al eerder in dit bericht vermeld. Het is een dieet dat is ontworpen door Arthur Agatston MD, een cardioloog, en Marie Almon, een voedingsdeskundige. Hoewel het aanvankelijk begon als een manier om het risico op hart-en vaatziekten te verminderen, is uitgegroeid tot een populaire dieet van het gewichtsverlies.

Dit dieet is gericht op de beheersing van insuline in het lichaam. In de jaren 1990, Dr. Agatston begon het dieet, terwijl het niet overtuigd was door (American Heart Association), de AHA zegt a/high-carb vetarm dieet het risico op hart- en vaatziekten. Fruit, groenten en volle granen zijn een belangrijk onderdeel van dit dieet. Wat maakt het South Beach dieet zo populair is, is het feit dat het hart gezond houdt en stelt u in staat om gewicht te verliezen op een gezonde manier!

Er zijn vele andere diëten die helaas niet kan passen in een artikel; Sommige van de meer populaire hier genoemd. Wat je moet altijd onthouden voordat u begint met een dieet is om contact op met uw arts. Als u een gezondheidstoestand, een beslissing is nog verstandiger om uw arts te raadplegen.

Verschillende dieet plannen werken op verschillende manieren voor verschillende mensen, dus zorg om de juiste keuze voor u kiest. Aanvulling op uw dieet je kiest met een gezonde levensstijl en regelmatige lichaamsbeweging. Zodra dit is gebeurd, zal je gewicht verliezen op een gezonde manier en zien er echt fantastisch!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha