Het wordt beschadigd door trappen achteruit op de elliptische?Tips voor bewegen in elliptische

Eliptica Het is schadelijk achterwaartse beweging op de elliptische Ingezonden door Auxiliadora

Hallo Helpen De beweging van het trappen achteruit die kunnen worden uitgevoerd op elliptisch in het algemeen Je kunt alles zeggen slecht. Echter, zoals elke technologie of gebaar, veel hangt af van hoe het wordt gedaan om winstgevende of niet te maken.

Elliptisch is zo ontworpen dat het lichaam niet significante impact krijgen tijdens de Operationele prestaties. Dit omvat vooruit of achteruit. Elk gebaar is anders dan anderen in overheersend gebruik spiergroep, ten koste van anderen. Bijvoorbeeld vooruit trappen is quadriceps zich aan de voorzijde van het bovenbeen vereist.

In tegenstelling, beweging terug te trappen, het grootste deel van het werk van de spiergroep zijn de bilspieren en hamstrings, die is gelegen in de achterkant van de dijen. Alles wat ik kan beschadigen is het knie alleen als ten tijde van de verlenging de beweging van het been volledig gestrekt, zodat het gewricht lijden aan een klein effect als het doorgaat loop van de tijd kunnen krijgen om te wakkeren.


Om dit te voorkomen, maar moet je pedaal zonder de knie volledig uit. Maar het is zeer waarschijnlijk, omdat de elliptische minimaliseert het effect geleden door het lichaam tegen de grond tijdens het wandelen of hardlopen. Als er sprake is van een ongeval, moeten we ons afvragen of niet eerder bestond, en fietsen heeft niets gedaan, maar het verbeteren van wat er al was gewond.

Hoop dat het helpt.
Een begroeting.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha