Het voorbereiden van bentoniet Mask?Je voelt je beschaamd vanwege acne? De gedachte aan dat schrikt punten zwarten? Nou, maak je geen zorgen, want we hebben een masker dat al uw zorgen huid eens en voor altijd een einde zal maken!

The Face Mask bentoniet klei kan helpen zich te ontdoen van deze problemen en werkt ook wonderen op je gezicht. Wilt u meer weten? Doorgaan uw lezing!


Bentoniet - A Brief:

Bijgenaamd de "Black Head Buster Mask", de bentoniet klei masker gezicht helpt om toxines en diep reinigt de poriën, het verwijderen van vuil en extra olie uit ze te elimineren.

De andere reden dit masker zo effectief is actieve kool.

De voordelen van bentoniet klei:

Bentoniet is goed voor de huid. Het wordt meestal lokaal gebruikt. Klei is een onverharde magneet, en trekt gifstoffen uit de poriën. Het is ook gebaseerd op punten zwarten en elimineren van acne-veroorzakende bacteriën. In sommige gevallen is bentoniet klei van hoge kwaliteit ook ingenomen om schoon het darmkanaal (1). Bentoniet wordt gewoonlijk gebruikt als ingrediënt in natuurlijke deodorants.

De voordelen van actieve kool:

Actieve kool is een variëteit meest gerede van steenkool. Het is vrij gelijkaardig aan commoncharcoal en is speciaal gemaakt voor medicinaal gebruik. Gewoonlijk wordt de actieve kool die door verhitten commoncharcoal in de aanwezigheid van een bepaald type gas, die meestal maakt steenkool zeer poreus. De porositeit van de actieve kool helpt val bacteriën en chemicaliën.

Er zijn vele toepassingen van actieve kool, die variëren van de behandeling van darmgassen en misselijkheid andere ernstige problemen zoals cholestase tijdens de zwangerschap. Actieve kool heeft vele bewezen voordelen van de huid. Helpt duidelijke huid en werkt als een magneet uit de poriën te trekken van de gifstoffen en wijst zwarten schoonmaken. Actieve kool zuivert niet alleen de huid, maar helpt ook om de huidskleur te verbeteren en verwijdert droge gebieden. Het versnelt wondgenezing (2).

Het maken van The Mask bentoniet klei:

Nu we weten hoe heilzaam bentoniet klei en actieve kool voor de huid, laten we eens kijken hoe dit bijzondere masker maken.

Ingrediënten:

 • 2-3 capsules actieve kool
 • ½ theelepel bentoniet klei
 • 1 ½ theelepel water

Indicaties:

 1. Open 2-3 capsules actieve kool. Het enige wat je hoeft te doen is draai de uiteinden en leeg de inhoud in een kleine kom.
 2. In een andere kom voeg de poeder van bentoniet klei en water.
 3. Voeg de actieve kool het mengsel en werken om een ​​homogeen mengsel te verkrijgen.
 4. Was je gezicht met een mild reinigingsmiddel en droog. Zorg ervoor dat uw huid vochtig en niet nat.
 5. Kneed het deeg gelijkmatig op het gezicht, zorg ervoor dat ze te krijgen tot alle onderdelen.
 6. Vermijd de huid rond de ogen en lippen.
 7. Eenmaal aangebracht, laat het drogen voor ongeveer 8-10 minuten.
 8. Zodra het masker droogt, zal het draai rond uw huid (Als je voelt jeuk, was het masker).
 9. Als het droogt en was het masker af, dep je gezicht met een schone handdoek.
 10. Gebruik een vochtinbrengende crème op je gezicht en laat de huid ademen.

Waarschuwingen:

Zorg ervoor dat u een plastic of houten lepel gebruiken om te mengen. Bentoniet en kolen hebben een neiging om de toxines te trekken van metalen. Dus, ze niet op in metalen containers, en geen metalen containers niet gebruiken op een deel van het voorbereidingsproces.

Dit masker doet wonderen voor de huid. Als je toevallig een beetje 'resterende deeg hebt, kunt u deze gebruiken om spots effectivelycure.

Gebruik deze klei om zich te ontdoen van acne en puistjes krijgen. En deel uw ervaringen met ons hier. Een reactie hieronder. Wij horen graag van u!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha