Het verwijderen van spoolsv.exeDe spoolsv.exe bestand wordt gebruikt door het Windows-besturingssysteem om de functies van de pers te controleren. Het draait constant op de achtergrond en beheert afdruktaken en wachtrijen. Omdat het bestand universeel wordt gebruikt op Windows-systemen, het is ook een van de favoriete doelwitten van hackers op zoek naar malware te planten om de toegang tot de computer te krijgen. Indien nodig, kunt u het spoolsv.exe bestand te verwijderen van uw systeem voordat het doet veel schade.

Meld u aan bij uw Windows-computer met een account die beheerdersrechten heeft.

Klik op de knop of het pictogram "Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm. Selecteer de "Search"-functie. Typ "spoolsv.exe" in het dialoogvenster. Klik op "OK".


Controleer de resultaten voor het pad naar het bestand "spoolsv.exe". Als u vindt dat ergens anders "\ windows \ system32", kan het bestand een virus, trojan, worm of andere malware zijn.

Download een antivirus programma of het uitvoeren van een online scan te helpen uitvoeren van een verwijdering "spoolsv.exe". Volg het advies-programma te verwijderen of in quarantaine plaatsen van de malware.

Herstart het systeem.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha