Het vermijden van Nagelinfecties?CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Hank Hession

Dus we willen pronken met hun nagels verzorgd en het laatste wat iemand wil, is een infectie van de nagels. Nail infectie is een schimmelinfectie in een of meer nagels begint meestal als een geel of wit plek onder de punt van de nagel. Omdat de schimmel verspreidt dieper in uw nagel, kan verkleuring van de nagels veroorzaken. Een schimmelinfectie kan zijn potentieel pijnlijke en vervelende probleem. Dus het is altijd beter om schimmelinfecties van de nagels te voorkomen, om maatregelen te nemen na de infectie. Veel van deze kan worden vermeden als u de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen.

De infectie meest voorkomende nagel onychomycosis, die optreedt wanneer schimmels binnenvallen een vingernagel of teennagel of huid onder de nagels. Onychomysosis kan overgedragen worden van persoon tot persoon, hetzij door direct contact of door contact met de schoenen elke dag, vloeren of andere persoonlijke items, zoals bestanden, cutters. Voetschimmel kan ook leiden tot schimmel nagel. Schoenen die strak of vochtig zijn en laat de lucht kan leiden tot schimmelinfecties. Nagel infectie optreden op verschillende manieren:


 • Verkleuring van de nagels.
 • Verdikking en schilfering.
 • Pijn wanneer druk wordt uitgeoefend op de nagels.
 • In ernstige gevallen, de nagel verhoogt uit bed en kom helemaal uit

Enkele manieren waarop infectie kan worden gecontracteerd:

 • Een schot in de nagel maken van haar lift van het nagelbed, die op zijn beurt maakt vocht aan te gaan en laat bacteriën te reproduceren.
 • Een tip van de kunstnagel slecht geïmplementeerd moedigt ziektekiemen te reproduceren.
 • Salons die niet-standaard te hebben.
 • Voetschimmel dat als niet effectief behandeld kan ook infecteren de teennagels.
 • Met behulp van een sportschool of openbaar zwembad, zonder enige bescherming van de voet.
 • Nagelbijten die resulteren in scheuren en scheuren en bloedingen van de huid waardoor bacteriën aan te gaan, die infecties in het nagelbed kan veroorzaken.

Met een lage immuunsysteem kan ook de aanvang van schimmelinfectie.

Tips om infectie van de nagels te voorkomen

Er zijn een heleboel dingen die je kunt doen om uw kansen op het krijgen van schimmel nagel infecties te verminderen.

Shutterstock

U kunt de kans op het ontwikkelen van een infectie nagel aan de hygiëne te behouden en uw nagels kort, zuiver en gebruiksklaar te verminderen. Als de nagels zijn bijzonder dik rond hoeken, gebruik een nagelvijl om de randen glad.

Droge nagels na het krijgen uit de douche; wij zorgen ervoor dat uw handen en voeten droog te houden. Droge huid en nagels zijn minder waarschijnlijk worden beïnvloed. Breng de poeder op de handen en voeten na elke douche.

Gebruik een anti schimmel crème voor uw handen en voeten na het wassen grondig voordat u naar bed gaat. De beste bescherming tegen infecties van de nagels is om de handen schoon hele tijd. U kunt schimmeldodende sprays, voetpoeder en topische crème naast de normale handwas. Handen wassen is een must. Zorg ervoor dat je inzepen tot 30 seconden scrub onder je nagels en gebruik warm water om je nagels schoon te maken.

Draag de juiste schoenen en sokken:

 • Nagel schimmel groeit in de duisternis en de vochtigheid, dus hoe meer je val vocht in de sokken, hoe groter de kans op het ontwikkelen van infecties van de nagels. Draag katoenen of wollen sokken en vermijd het dragen van kousen synthetische vezels.
 • Niet op blote voeten lopen op openbare plaatsen en verzorgen van elke snij- of schaafwonden zo in staat om vuil en afval te verzamelen, terwijl het lopen op de straten. Dit zal leiden tot infecties. Draag droge sokken en veranderen ze twee keer per dag.
 • Trek je schoenen en voeten als je gemakkelijk kunt ademen. Als uw schoenen nat of bezwete, laat ze drogen alvorens te dragen. Draag sandalen of schoenen gemaakt van een materiaal waardoor vocht kan ontsnappen en voorkomen dat het dragen plastic schoenen.
 • Gebruik niet meer tijd door te brengen in sportschoenen. Schade aan het uiteinde van de teennagels kan een belangrijke factor voor infectie nagel zijn.
 • Kies zorgvuldig de schoenen. Kies lage hakken. Hoge hakken veroorzaken druk op de voorvoet en kan leiden tot infectie.
 • Proberen om schoenen die niet naad in de schoenen hebben om niet om uw teennagels beschadigen vinden. Zorg ervoor dat uw schoenen zijn in uw maat. Als uw schoenen zijn kleiner dan uw maat, kan dat de nagels beschadigen omdat de voet beweegt ook in de schoen.
 • Draag douche schoenen bij het gebruik van een zwembad en laat ze drogen tussen toepassingen. Niet schoenen, sokken, nagelknipper of nagelvijlen met iedereen delen.

Houd uw vingers aan bod:

 • Draag rubberen handschoenen bestand tegen water, als je gaat om je handen bloot aan vocht.
 • Tuinieren bevordert ook de nagel infectie als bacteriën aanwezig in de planten kunnen kleine wondjes en krassen binnenvallen. Zorg ervoor dat u betrekking hebben op uw handen aan vuil en bacteriën weg te houden.

Nail Salon:

 • Als u wilt een manicure of pedicure krijgen, ga naar een salon die steriele instrumenten gebruikt.
 • Nagel manicure en sommige nagel producten kan de nagel of cuticula beschadigen, waardoor de nagel meer vatbaar voor infecties. E 'te verkiezen boven hun eigen instrumenten te verkrijgen voor nagel manicure sessie, aangezien dit zal ervoor zorgen dat het niet zal worden besmet door bacteriën van andere mensen.
 • Als u al één of meer schimmelinfecties in nagels, weet nagellak of andere kunstnagels niet gebruiken om de nagel infectie kan val ongewenste vocht verbergen en verergeren de situatie. Als de nagel schimmel tot persoon kan verspreiden van persoon, grondig uw handen na het aanraken van de geïnfecteerde nagels.

En last but not least, eet een evenwichtig dieet, rijk aan mineralen en vitamines, vooral vitamine A.

Als u onaangename geur waarneemt of zag iets ongewoons in het uiterlijk van de handen of voeten, raadpleeg dan een arts zo spoedig mogelijk. Vroege diagnose en behandeling kan voorkomen dat de toestand van steeds erger.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha