Het verlies buikband effectief gewicht?Heb je geprobeerd verschillende behandelingen om zich te ontdoen van die extra flab, maar alleen eindigde teleurgesteld raken? Wilt u een platte buik die kunnen maken dat je je veilig voelt onder uw collega's? Dan is het tijd om te beginnen met een heupgordel! Obesitas is een probleem dat wandelen is zeker een ongewenste zaak. Zeker invloed op hun persoonlijkheid en verlaagt het niveau van vertrouwen. Deze banden maag je je ongemakkelijk als je dragen korte jurk, lange jurk, jeans of wat dan ook. Het kan niet worden verborgen in any way. Een vlakke, getinte buik wordt gewenst door iedereen als het wordt beschouwd als de meest gewenste lichaam. Nou, het is moeilijk om vet te verbranden van een specifiek deel van het lichaam, maar we hebben het geluk om geboren te worden in dit tijdperk waar je een platte buik en afgezwakt kan krijgen! Heupgordels zijn zeker een schot manier om abdominale gewicht te verliezen. In tegenstelling tot andere technieken, is het gemakkelijk als je kunt gebruiken tijdens het koken, televisie kijken, tijdens het sporten, tijdens de wandeling, etc. Dus u meer wilt weten over een heupgordel kennen en hoe het kan helpen om een ​​afgezwakt buik te krijgen ? Leun achterover en geef dit bericht uitvoerig lezen!

Wat is buikriem?

De meesten van ons zou kunnen hebben gehoord over veiligheidsgordels! Is het niet? Deze zijn in principe wraps gedragen rond de buikstreek om gewicht te verliezen. Ze worden vaak gebruikt om zich te ontdoen van post-zwangerschap buikvet dat optreedt als gevolg van de operatie keizersnede. Deze banden zijn gemaakt van elastisch weefsel en uitbreidbaar. Er zijn clips of haken bevestigd aan het vast- en losmaken volgens hun eigen comfort niveau. Naast eenvoudige heupgordels, zijn er elektrische en buik riemen op de markt beschikbaar. Dit type van heupgordels hebben elektrische pads in hen. Deze banden zijn ontwikkeld om toon of snijden in de buikstreek, het stimuleren van een elektrische impuls. Heupgordel is compact. U kunt kleding op het te dragen en kunt krijgen. Het moment dat u deze gordel te dragen kan worden waargenomen daling 1-2 centimeter in omtrek, dat is tijdelijk, maar bij regelmatig gebruik is het mogelijk om je maag of buik te snijden.


Hoe maak je een heupgordel gebruiken?

Met behulp van een heupgordel is vrij eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is het dragen rond je buik perfect zodanig dat er een val van een paar centimeter in omtrek. In staat zijn om buikvet te verliezen effectief, is het belangrijk om te weten hoe dit heupgordel gebruiken. Hieronder staan ​​een aantal stappen om een ​​heupgordel te dragen. Stap 1 - U moet recht overeind staan. Stap 2 - Niet je maag te strak of te los, ademhaling hard te maken. Gewoon normaal te ademen om het op zijn plaats houden. Stap 3 - heupgordel moet in direct contact met de huid. Met andere woorden, je kunt niet wikkel uw kleding of enig ander materiaal. Moet rechtstreeks rond de buik worden gewikkeld zonder kleding of materiaal in tussen. Stap 4 - Na het verzorgen van de drie bovenstaande stappen, wikkel de riem rond je buik. U kunt losser of strakker op basis van uw niveau van comfort met behulp van haken of clips. Maar zorg ervoor dat het strak genoeg, anders heeft het geen hulp voor u. Voor het beste resultaat moet u de heupgordel dragen de hele tijd, behalve tijdens het slapen of rusten.

Heupgordel voor gewichtsverlies:

Zoals hierboven vermeld, zijn heupgordels ontworpen voor gewichtsverlies rond uw buik die gewicht gekregen sneller dan enig ander deel van het lichaam. Helpt je gewicht verliezen door dit specifieke deel van het lichaam, waardoor u een kijkje mager. Heupgordels kan u helpen gewicht te verliezen op verschillende manieren.

Eenvoudige abdominale riemen:

Deze banden maken het gebied verpakt tablet. De spieren krijgen ook gecomprimeerd. Dit proces helpt je verliest centimeter en toon je buikstreek.

Abdominale riemen elektrische stimulator:

Deze werken sneller dan niet-elektrische gordels. Deze banden hebben elektrische pads aan hen van waar zij zijn verzonden pulsen. Zo, de spieren samentrekken en de warmte van deze riemen verhoogt het metabolisme van dat gebied die helpt calorieën te verbranden. Elektrische heupgordel uitgerust met een controller te verhogen en het niveau van impuls verlagen.

Eetlust te verminderen Abdominale Riemen:

Daarnaast zijn er heupgordels in de markt, die de eetlust verminderen door de boodschap van honger afscherming aan de hersenen. Zoals we allemaal weten, hoe minder eetlust betekent een lager gewicht.

Andere voordelen van de heupgordel:

Heupgordel is niet alleen een afslanken riem. Het biedt een heleboel andere voordelen als gevolg van het gewichtsverlies bereikt gezondheid. Enkele van de andere manieren waarop de heupgordel nuttig zijn de volgende kunnen zijn:

Voorkomt gezondheidsproblemen:

Obesitas gaat vaak gepaard met andere gezondheidsproblemen. Door heupgordels helpen gewicht te verliezen, maar vermindert ook het risico op gezondheidsproblemen, zoals hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk en diabetes.

Nuttig voor vrouwen:

Vrouwen vaak hunkeren naar een dunne taille en buik gordel helpt bij het bereiken van dit. Bovendien, vrouwen hebben een grotere neiging tot gewichtstoename rond de buikstreek te wijten aan de bevalling, verkeerde voeding, veroudering etc. slims tailleriem gebied van het leven, het geven van uw lichaam een ​​harmonieuze uitstraling.

Verbetert de houding:

Heupgordel kan helpen verbeteren van de houding ook. Het is gemaakt van materiaal dat neuroprene, terwijl zacht, hard en bestand. Bij het dragen van deze band kan rechtop zitten wat resulteert in een betere houding. Een goede houding speelt een belangrijke rol in het verminderen van de incidentie van pijn in de rug en nek. Dus als u last heeft van een uitstekende buik of love handles, kunt u overwegen het gebruik van een heupgordel voor toning uw buikstreek. Echter, in gedachten houden dat er niets van een gezonde voeding en een goede oefening om gewicht te verliezen effectief kan vervangen. Die u al gebruikt een heupgordel? Zo ja, vergeet dan niet om uw ervaringen met ons te delen door commentaar te geven in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha