Het verkrijgen van Rosy Cheeks natuurlijk zonder het gebruik van make-up?Rode wangen zijn de dromen van een meisje! Het maakt je mooier. Maar de truc is de enige manier om rode wangen te maken? We weten dat het aanbrengen van make-up is niet natuurlijk en wanneer we verwijder de make-up, al de glamour die komt met make-up verdwijnt direct.

Evenals krijgt rode wangen van nature?


Hoe hebben Rosy Cheeks cursus?

Lees hieronder over 7 manieren die u zullen helpen de natuurlijke rode wangen te bereiken. Deze maatregelen zijn beter dan de truc om rode wangen te bereiken.

Shutterstock

Juiste en voldoende Dieet:

Hebben een goede maaltijd en gezond is de sleutel tot een gezonde huid en mooie auto. Je moet nooit maaltijden overslaan, zelfs als je op een dieet. Crash dieet is nooit goed voor je gezondheid. U moet ten minste 4 mooie en gezonde maaltijden per dag, dat wil zeggen te nemen. Ontbijt, lunch, snacks en diner.

Als je honger tussen de maaltijden zijn, moet je wat lichte snacks die gezond zijn te nemen. Laat uw maag grommen naar voedsel. Die ervoor zorgt dat je meer eet wanneer je gaat zitten om volgend eten.

Het voedsel dat je eet kan een natuurlijke gloed van binnenuit als volgt:

a. Verminder de consumptie van rood vlees. Zijn vis en kip eiwit.

b. Spruiten toe te voegen aan uw maaltijden .Ze zijn een goede bron van eiwitten.

c. Voeg melkvet en zuivelproducten zoals yoghurt met een laag-vet en magere melk.

d. Linzen toe te voegen aan uw dagelijkse maaltijden. Zij zullen u de boost van eiwitten geven per dag.

Oefening en hydratatie:

Regelmatige lichaamsbeweging en een goede hydratatie zorgt voor het behoud en het behoud van de huid helder en mooi.

Peeling:

Regelmatige afschilfering van de huid zal u helpen om zacht en rode wangen zeker. Vergeet echter niet dat als je scrubben je huid regelmatig, dan is een zachte scrub en heel lief is de beste oplossing. Niet elke dag schrobben vooral zo hard.

Whitening Mild:

Wat milde bleken kan u helpen om rode wangen. Breng een beetje 'ciderazijn met een watje op de wangen .Deze je huid sprong naar het leven zal maken. Echter, als je niet reageert dan verder. U kunt het zelfde met het citroensap doen, maar ga niet in de zon direct na het aanbrengen van citroensap want het maakt de huid gevoelig voor zonlicht.

Vul het tekort:

Er zijn twee vitamines die van vitaal belang om de natuurlijke glans van de huid zijn. Dit zijn vitamine E en vitamine C. Als je ziet onnodige kraken van de lippen of de huid worden nog droger dan normaal, kan dit de oorzaak van vitamine E en C. Raadpleeg een goede arts en neem de capsules als supplementen voor beide vitaminen.

Als alternatief voor of aanvulling het nemen van supplementen, kunt u een pasta van sinaasappelschil dat rijk is aan vitamine C toe te passen en te mengen met een beetje melk en room in een route capsule Vit E. Breng dit aan op de huid, in het bijzonder wangen gedurende 20 minuten en spoel af met warm water.

Woede en stress management:

Stress en woede kan het natuurlijke licht van de huid scheuren. Dus, probeer om de niveaus van boosheid en stress weg zoveel mogelijk te houden. Probeer yoga of meditatie. Slaap is een belangrijke factor. Als je niet genoeg slaap krijgt, betekent stress, zal niet volledig worden geneutraliseerd. Zorg voor genoeg slaap, zodat als je wakker wordt, fris voel je. De huid gloeit natuurlijk. Ook als je slaapt, je huid scheidt oliën die je huid voeden terwijl je slaapt.

Masseer juist:

Circulatie van het bloed onder de huid is een leuke manier om licht toe te voegen aan uw huid. Goede massage in een cirkelvormige ronde en anti kan de huid rooskleurig in een paar dagen te maken. Doorgaan dit om voldoende voordelen te krijgen. U kunt de huid met massage crème gezicht te masseren.

Heeft u genieten van dit artikel? Nu weet je hoe je van nature roze wangen hebben? Laat ons uw opmerkingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha