Het verkrijgen van de juiste look voor uw ogen AziatischeAziatische ogen zijn mooi! Soms kleine, gluren door een ooglid kleur, soms langwerpig en zelfs mysterieus. Ze zijn meestal in de vorm van amandelvormige mono-deksel. Dit artikel over Asian Eyes zal u helpen de volgende keer dat je gaat zitten om je oog make-up te doen.

Hoe maak je ogen kijken Aziatische? Tips over make-up stijlen Aziatisch Ogen

Tip 1:


De meeste Aziatische ogen zijn monolid met dunne wenkbrauwen. Dus Aziatische ogen make-up kan worden gedramatiseerd met donkere schaduwen.

Mengsel een vervaagde effect met behulp van twee of meer kleuren op het deksel 3. In het gedeelte nabij de neus (niet mede) op het deksel met de lichtere versie. Rond het midden van het deksel om de donkere kleur van deze gebruiken. Bewegen uiteindelijk verder in de richting van het oor deksel op de donkerste tint gebruiken.

Tip 2:

Om het voorhoofd botten, gewrichten en ogen rond het gearceerde gebied te markeren om een ​​schaduw zilver gebruiken.

Tip 3:

Te voeren op het uiterlijk van de onderste wimpers kunt u de schaduw van zilver te gebruiken onder de onderste rand. Dit is een geweldige techniek voor oog make-up voor de Aziatische ogen.

Tip 4:

Gebruik een donkere jas op de subtiliteit van de wimpers te verdiepen.

Tip 5:

Gebruik Tight gerichte ogen. Dit is een techniek voor het oog make-up, dat maakt je Aziatische kijken. Deze ogen geven de illusie van dikke lange wimpers.

Rekken voor je ogen. Dan voorzichtig met een liner potlood dus gestippelde vulkleur tussen de wimpers van de bovenrand. Gebruik vloeibare liner na al de wimper lijn op de bovenklep in een gematigde manier. Heeft een dikke lijn niet te maken.

Tip 6:

Tot rand verlagen kunt u een coating met een normale of kohl liner potlood bij het wimperlijn. U kunt zelfs ¾ vertrekken vanaf de zijkant van de neus, en dan lijn de onderste rand van de onderste wimpers met zwart potlood. Dit eindigt met een wit potlood om de lijn van ¾ dat je buitengesloten te trekken.

Tip 7:

U kunt valse wimpers gebruiken om een ​​ongelooflijk dramatisch te geven voor uw ogen.

Tip 8:

Gebruik verlenging mascara als je wimpers zijn kort. U kunt volumegevende mascara gebruiken als je wimpers zijn dun.

Tip 9:

Het geven van een goede krul na het coaten van de wimpers met mascara, wimpers krultang met.

Tip 10:

Wenkbrauwen zijn dun standaard voor de Aziatische oog. Vul de voorzijde met een wenkbrauwpotlood, in een gestippelde, bij voorkeur in donkere bruine tinten. Samenstelling van de voorste zeker belangrijk voor alle soorten make stijlen Aziatische Eye.

Tip 11:

Voor meer plooi-effect, breng dan een schaduw donkerder tint van je huid kleur op de vouw.

Tip 12:

Voor de bescherming en preventie van schaduw kreuken, dep een transparante poeder op het ooglid.

Daar ga je! Sexy maar toch eenvoudige manieren voor oog make-up te kijken Aziatische en maak uw ogen omhoog!

Bovendien, voor het gezicht overgebleven, kun je het verschil tussen de mond en de ogen Aziatische met een lipgloss, lippenstift of lip vlek te benadrukken. Mae uw ogen de belangrijkste doelstelling met deze suggestie bonus!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha