Het overzetten van een pc naar een iMacOverstappen van een pc met een Windows-besturingssysteem voor Apple iMac kan moeilijk zijn, vooral als je niet bekend bent met het Mac-besturingssysteem. Toch, met alle uitdagingen die u zou kunnen worden geconfronteerd, kunnen overschakelen op een iMac van een PC een soepel verlopend proces te zijn . Met een beetje 'een zorgvuldige planning en een paar uur kun je jezelf verplaatsen van Windows-pc naar de iMac met een minimum aan onderbreking van uw werkstroom.

Schrijf een lijst van toepassingen die u niet zonder kunt. In veel gevallen moet u een ander programma te vinden, want er zijn veel programma's voor Windows-pc naar de iMac. Het maken van deze lijst van tevoren kunt u de software die u nodig hebt wanneer u koopt iMac, waarbij de tijd die nodig is om uw nieuwe computer-omgeving up and running te verminderen kopen. Veel programma's, zoals Microsoft Office, hebben ze een versie voor de Mac. In de meeste gevallen, Mac heeft een programma geschikte vervanger voor elke Windows-software die u nodig hebt.

Back-up van alle belangrijke bestanden op een CD-R. Brand ze op een schijf van uw pc voordat u begint met het opzetten van de iMac. Dit omvat alle documenten, foto's of muziek die u wilt overbrengen. IMac leest alle voorkomende bestanden die een computer kan lezen, waaronder tekst, RTF, JPEG-, MP3-en PDF-bestanden. U zult in staat zijn om bestanden direct overzetten. Als u Microsoft Word of Excel, zal Apple iWork lezen en schrijven naar deze bestanden, zelfs als de software moet apart worden aangeschaft (tenzij je koopt Microsoft Office voor Mac).


Open "Finder" op uw iMac, klik op de "taak" die is gelegen langs de bovenkant van het venster, klik dan op "Nieuwe map" om mappen met dezelfde naam dat u bekend bent met de PC worden opgeslagen. Veel van dezelfde standaard mappen al bestaan ​​op de iMac, met inbegrip van "Afbeeldingen", "Video's" en "Music".

Plaats de schijf die alle back-up van documenten, foto's en muziekbestanden van uw pc bevat. De schijf wordt automatisch geopend. Selecteer het bestand met behulp van het ingedrukt houden van de toets "Shift" en klik op de bestanden die u wilt verplaatsen. Open de gewenste map in 'Finder' en sleep het bestand naar de map.

Controleren om ervoor te zorgen dat alle bestanden kunnen worden geopend en bewerkt op de iMac. Maak een lijst van degenen die niet kunnen worden geopend (de lijst zal worden beperkt). Installeer de software op je iMac die u nodig hebt om terug te gaan om te werken aan uw computer zonder onderbreking.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha