Het oplossen van schroot goud in een smeltkroesHet goud is een zacht, eenvoudig te bewerken metaal dat kan worden aangepast aan elke vorm, maar hoewel het mogelijk is om grote stukken goud opnieuw door hameren ze in de vorm van compositie, is het mogelijk om brokstukken kleiner voor gebruik gooien herstellen brokstukken in staven. Om goud te starten vereist dat het goud dan het smeltpunt verhit voordat gieten in mallen. Het proces, met een acetyleen fakkel, efficiënt produceert ingots gebruikt zonder enig verlies van materiaal, waarmee u uw gebruikte goud maken aan nieuwe toepassingen.

Leg het stuk schroot goud in de smeltkroes van de juwelier grafiet en leg dan de smeltkroes op een hittebestendige ondergrond. Goud smelt bij 1947 graden Fahrenheit, om ervoor te zorgen dat de hitte bestendig oppervlak bevindt zich in een positie vertrager. De smeltkroes, schimmel, smeltkroes tang en kan online worden gekocht in een kleine winkel gereedschap of een machine winkel gereedschappen en aanbod.

Sluit de kop van de acetyleen fakkel aan de buizen die leiden tot zuurstof en acetyleen tanks. Zorg ervoor dat de gaskleppen en lucht zijn volledig uit voordat u aansluitingen maakt. Draag lassen handschoenen aan en zet de acetyleen klep tot het gas begint te stromen, zet het gas met je aanvaller. Het gas moet een rood-oranje vlam zijn. Draai de zuurstof afsluiter langzaam toevoegen van zuurstof aan het mengsel totdat de vlam wordt blauw en zit constant alleen het uiteinde van de toorts.


Richt de vlam naar de rest van het goud in de oven juwelier en zet de zaklamp. De vlam moet iets te korten met de fakkel een luid gesis als de gasstroom groeit.

Beweeg de vlam op goud tot een staat volledig vloeibaar te bereiken.

Schakel de zaklamp en dan het sluiten van de zuurstof acetyleen. Til de smeltkroes met een tang smeltkroes. Giet de gesmolten goud in een mal van grafiet staaf geplaatst op hittebestendig oppervlak. Plaats de kroes op het achteroppervlak.

Laat afkoelen in een massief goud. De goud gekoeld kan uit de mal worden verwijderd en gewogen op een schaal die in staat van wegen in grammen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha