Het oplossen van de wijn flessen in een ovenFlessen wijn moet niet gaan in de recycling of vuilnisbak, nadat ze zijn geleegd. Als je een oven in huis, kunt u oplossen --- ook wel bekend als "instorting" op tv, maar flatscreen-vormige fles die uitstekende portie of opknoping ornamenten maken. Door verwarmen met de planning juiste temperatuur is belangrijk, zowel de helderheid en kleur van het glas te behouden en om te voorkomen dat te breken tijdens het proces. De basisprocedure voor de fusie van een fles wijn is eigenlijk heel simpel.

Week je fles met water en zeep en wrijf zorgvuldig schoon om papieren etiketten en vuil te verwijderen. Laat de fles volledig droog; water aan het proces van ineenstorting in de oven onderbreken.

Spray uw fles met vloeibare devitrificatie als het is gemaakt van glas in lood. De vloeistof helpt het behoud van de kleur door het smelten en koelproces, en is beschikbaar op ambachtelijke winkels en glas.


Bereid een plank van de oven te bedekken in perkamentpapier of nevel met het schoonmaken oven. O zal de fles te houden van het vasthouden aan de plank tijdens het verwarmen. Beide producten zijn verkrijgbaar bij ambachtelijke winkels.

Liggen de flessenrek downon oven voorbereid en zet de plank in de oven. Als u wilt dat de fles te hangen als ornament als resultaat, kunt u een stukje draad in de nek vast te stellen; omringd door glas als instortingen van de fles.

Verwarm de oven met een snelheid van 500 graden per uur. Bewegende eventuele risico op beschadiging van de snelste fles met een thermische schok.

Handhaaf de temperatuur gedurende 10 minuten, wanneer het 1100 graden bereikt, dan weer verwarmen bij een snelheid van 250 graden per uur langzamer tot een temperatuur van 1300 graden.

Het verhogen van de snelheid van de opwarming zo hoog als je wilt tot de fles volledig is ingestort of de oven 1425 graden bereikt.

Koel de oven zeer snel tot 1100 graden voor het kraken Open het deksel lichtjes. Dit zal helpen voorkomen dat de glazen beslaan veroorzaakt door devitrificatie.

Gloeien het glas door het uitschakelen van de oven en laat afkoelen tot kamertemperatuur.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha