Het maken van een IDE-schijf een primaire boot deviceIDE harde schijven zijn een van de meest gebruikte in personal computers. De afkorting is gekomen om te verblijven voor zowel de "Intelligent Drive Electronics" of "Integrated Drive Electronics". Beheerders slaan het Windows-besturingssysteem op een IDE harde schijf wanneer u een nieuwe installatie uit te voeren. Wanneer de pc wordt ingeschakeld, maar is eigenlijk de BIOS (Basic Input/Output), een programma dat start voordat het Windows-besturingssysteem. Het BIOS bestuurt de hardware van een computer, met inbegrip van de opstartvolgorde van apparaten, zoals IDE harde schijven. Verander de volgorde opstartvolgorde in het BIOS.

Klik op "Start" of de Windows-orb-logo op de taakbalk aan de onderkant van het bureaublad van Windows om het menu Start weer te geven. Selecteer "Restart" in het menu.

Druk op de "F2", "F12" of een andere passende sleutel tot het scherm BIOS Setup van uw computer in te voeren.


Drukt u op de juiste pijl toets op uw toetsenbord om te bewegen in de richting van het menu "Boot", die een submenu naar het midden van de pagina wordt geopend.

Druk op de juiste pijltjestoets om te bewegen in de richting van de sectie "Boot Sequence" zodat deze wordt gemarkeerd en druk vervolgens op de toets "Enter". Je moet een lijst van erkende apparaten boot volgorde waarin ze beginnen, bijvoorbeeld cd-rom, harde schijf en verwijderbare apparaten (USB flash drive) te zien.

Druk op de juiste "pijl" op uw toetsenbord om het te benadrukken "IDE harde schijf." Druk op de (plus) toets "+" teken om de harde schijf te verplaatsen naar de bovenste positie of de eerste in de opstartvolgorde.

Druk op de "F10" of een andere passende sleutel naar "Save and Exit" uit het BIOS-scherm. Bereid je voor op een systeem reboot.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha