Het maken en afdrukken van Kerstmis-tags en kaartenDe aankoop van kerstkaarten en tags uit een winkel kan duur en onpersoonlijk zijn. Tekstverwerkingsprogramma's op de computer maakt het gemakkelijk om kerstkaarten te maken met behulp van een sjabloon. Kerstmismarkeringen kan ook worden gemaakt van visitekaartjes met dezelfde software.

Maak kerstkaarten

Open het tekstverwerkingsprogramma op de computer. Dit is hetzelfde programma waarmee je zakelijke documenten, brieven en adresetiketten maken.

Maak Kerstmis Tags

Zoek een kaart sjabloon Kerst. Selecteer de optie om een ​​nieuw document te maken in het menu "Bestand" te klikken op "Nieuw". Een scherm dat een brede selectie van modellen biedt om uit te kiezen je wil. Selecteer de optie om wenskaarten te maken. Vervolgens klikt u op "Groet", vervolgens op "vakantie".


Print kerstkaarten

Kies het model van kerstkaart je het leukst vind en klik op "OK" of "Download". Het programma zal automatisch een twee pagina's tellend document, compleet met afbeeldingen en tekst te maken.

Print Labels Kerstmis

Verander de tekst van het papier. Gebruik de muis om het woord in het model (s) die u veranderd wilt markeren; druk op de toets "Delete" op je toetsenbord om ze te verwijderen. Start de nieuwe tekst aan de kerst kaart te personaliseren typen.

Sla uw werk op.

Maak een nieuw document te beginnen met het maken van kerst-tags. Ga naar het menu "Bestand" aan de bovenkant van het scherm en selecteer "Nieuw". In het scherm dat opent, selecteert u de optie om visitekaartjes te creëren.

Kies het model van de kaart je het leukst vind en klik op "OK" of "Download". Het programma zal automatisch een document dat meerdere keren naar dezelfde afbeeldingen en tekst op hetzelfde vel papier worden afgedrukt maken.

Wijzig de graphics. Om de standaard afbeelding op de kaart wilt wijzigen, klik op de afbeelding en druk op "Delete" op het toetsenbord. Plaats een nieuwe kaart door te klikken op "Insert" aan de bovenkant van het scherm; Klik op "Beeld". Plaats de foto die u wilt een clip kunstgalerie of iets van uw foto bestanden te gebruiken. Herhaal deze stap de rest van de afbeeldingen op het model te veranderen.

Verander de tekst. Markeer het woord (en) die u wilt wijzigen; drukt u op de knop "Verwijderen" om ze te verwijderen. Typ de nieuwe tekst aan te passen labels kerst.

Sla uw werk op.

Plaats een kaart in de printer. Plaats het grootste aantal vellen nodig voor kaarten en-tags.

Het document dat de kerstkaart bevat, gaat u naar het menu "Print", ga naar "Eigenschappen" en selecteer de optie voor het afdrukken op karton in het "Papiertype". Klik op 'OK' als u klaar bent.

Stel het menu "Print" om alleen de eerste pagina van het tabblad wilt afdrukken, en klik op "Print".

Leg het stuk papier dat zojuist in de printer is afgedrukt om af te drukken op de achterkant van de eerste pagina.

Stel het menu "Print" om alleen de tweede pagina van het tabblad wilt afdrukken, en klik op "Print". Vouw het papier in de helft en vul het formulier in.

Het document dat de tags van Kerst bevat, gaat u naar het menu "Print", ga naar "Eigenschappen" en selecteer de optie voor het afdrukken op karton in het "Papiertype". Klik op 'OK' als u klaar bent.

Print de labels. Druk op de "Print" uit het menu "File", of klik op "OK" wanneer het menu afdrukken is al open.

Snijd de tag van de juiste grootte (ongeveer 3,25 inch 2) in te vullen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha