Het Jaar van de Haan, volgens de Chinese horoscoopVolgens de Chinese horoscoop, mensen geboren in het jaar van de Haan zijn onderscheiden, omdat ze zijn slim en zelfverzekerd, maar ze vrezen te zien zijn zwakke noot.

Geef haan teken

Chinese horoscoop tekenen regeren om de twaalf jaar, tijdens een compleet en al geboren het jaar van de haan wordt geacht te zijn geboren onder de auspiciën van de horoscoop teken. Allen geboren in de jaren 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993 behoren tot het teken van de haan.

Persoonlijkheid haan teken

Volgens de Chinese horoscoop geboren het jaar van de Haan zijn ervan overtuigd maar soms minder dan ze lijken. Ze zien er elegant en trots zonder arrogant of verwaand geworden, maar graag een aanwezigheid hebben waar ze naartoe gaan, maar met een houding van waardigheid. Nog steeds neuken verlegen laten zien dat de zorg voor balans en streven een maatschappelijke verantwoordelijkheid die hun aanwezigheid vereist niet om te ontsnappen.


Meestal zijn er twee zeer verschillende lullen, scherp waarnemer van groot inzicht en een beetje 'vertrouwelijk en andere, meer extravert, maar een beetje' opvliegend. In het algemeen, ze zijn eerlijk, oprecht, critici (niet kieskeurig), en intelligente humor en die niets vulgariteit doen.

De haan sociaal

Mensen geboren in het jaar van de Haan zijn sociaal die meestal betrouwbaar worden beschouwd. Zijn vrienden weten van zijn oprechtheid en hoe om te vragen naar uw mening. Maar als ze in een slechte tijd van zijn oprechtheid kan gepaard gaan met bepaalde intensiteit die pijnlijk kan zijn.

Het uiterlijk van de inboorlingen van het teken van de Haan en zijn smaak voor het sociale leven voelt u zich op uw gemak in sociale situaties, zelfs als niet erg dol op feesten triviaal. Zorg goed voor je vrienden, maar niet gemakkelijk het onrecht te vergeven, maar geeft de voorkeur aan een misdaad elegant en verfijnd een belediging voor hun intelligentie.

De haan in de liefde en familie

Volgens de Chinese horoscoop jaar inheemse Gallo in de liefde en familie zijn een beetje 'van bescherming. Misschien niet al te aanhankelijk, maar zorg comfortabeler partner en kinderen.

Intimiteit kan liefdevoller te zijn want soms het teken haan kust demonstraties in het openbaar, omdat hij denkt dat het ook mag lijken kwetsbaar. Dit is één van leren hiervoor nodig Chinese horoscoop, de gevoeligheid impliceert geen zwakte.

De pik in haar werkzame leven

In werd levenswerk geboren het jaar van de haan heeft veel voldoening gevonden. Ze zijn meestal gemaakt bij de rechtbank intellectuele beroepen, zelden met hun handen werken. Ze worden bepaald, klaar en werknemers. Lijken meer professionele prestige dat een groter economisch voordeel, hoewel beide zou verenigen om hanen zou ideaal zijn.

Beroemde mensen geboren in het jaar van de Haan

Richard Wagner, Rosalia de Castro, Errol Flynn, Enrico Caruso, James Mason, Katharine Hepburn, Jean-Paul Belmondo, Peter Ustinov.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha