Het is het verlies Morning Walk effectief gewicht?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 6, 2015 Admin Schoonheid 0 4


Zal lopen in je dagelijkse routine? Bent u zich bewust hoe zeer nuttig dagelijkse wandeling is? Wandelen reguliere ochtend zijn de meest ideale en de praktijk van aërobe oefening, omdat het geen speciale apparatuur of gereedschap nodig. Maar in onze wilde rommelig en druk, zelden beseffen dat, toch?

Wat zijn de voordelen van het lopen elke dag? Hoe werkt een eenvoudige handeling van stevig wandelen profiteren ons leven in een grote weg? Als je wilt antwoorden op deze vragen, dan is dit bericht is wat je moet lezen!


Verbrandt calorieën:

Verbrand calorieën is een van de moeilijkste taken die we vandaag voor staan. Maar om te lopen, is het proces van het verbranden van calorieën wordt eenvoudiger. Wandelen is een goede cardiovasculaire oefening, want het verhoogt de hartslag. Doe iets dat je hartslag verhoogt en calorieën te verbranden, op zijn beurt, helpt je overtollig gewicht te verliezen. Om significant gewichtsverlies te bereiken, moet je om te lopen in een vlot tempo. Schakel uw routine lopen door het verhogen van de intensiteit of wandelen bergop om meer calorieën te verbranden.

Verbrandt vet:

Volgens Jessica Matthews, MS, lopen (dat is een lage intensiteit aërobe oefening) verbrandt 60 procent van de calorieën uit vet, terwijl de high-intensity aerobic oefeningen verbrandt 35 procent van de calorieën uit vet. Hoewel het een feit dat de hoge intensiteit activiteit verbrandt meer calorieën algemeen lage intensiteit zijn effectief op de lange termijn. Als u zich aan hen, zult u in staat om overtollig vet en de toon vroeg verliezen.

Daarnaast is er een pre-ontbijt in de ochtend wandeling helpt om centimeters te verliezen rond de taille, en vermindert ook bloedvetten die de neiging hebben om je bloedvaten verstoppen.

Helpt de ideale samenstelling van het lichaam te behouden:

Wandelen is een lage impact activiteit die u kunnen helpen calorieën te verbranden en spieren op te bouwen, vooral als het wordt geassocieerd met gezonde voedsel dat wordt geconsumeerd met mate. Lopen gedurende 30 minuten, drie keer per week, de gemiddelde persoon kan verliezen tot £ 18 per jaar!

Verhoogt het metabolisme:

Niet alleen 's morgens wandelen start uw stofwisseling, maar ook het verhogen van uw metabolisme, die helpt meer calorieën verbranden gedurende de dag. Tijdens aërobe oefening, het lichaam verhoogt de vraag naar energie, die op zijn beurt, stijgt de stofwisseling.

Het helpt om toon en bouwen spiermassa:

Stevig wandelen of bergop lopen is een vorm van krachttraining. Dit komt omdat de spieren in de benen, kuiten, hamstrings, billen, schouders en rug moet harder werken om vooruit te komen. Toning onderlichaam en spieropbouw zijn bijkomende voordelen van het lopen elke dag.

Dus als u wilt dat uw spieren worden afgezwakt en hard, kun je regelmatig wandelen. Het is simpel, kan overal worden gedaan en heeft geen speciale apparatuur nodig.

Andere voordelen voor de gezondheid van de ochtend wandelingen:

Naast het helpen van je gewicht te verliezen, sommige van de andere voordelen voor de gezondheid van de ochtend wandelingen zijn:

  1. Wandelen verhoogt uw cardiovasculaire kracht, waardoor het vermogen om langer en harder te oefenen en uit te voeren dagelijkse activiteiten zonder moe te verhogen.
  2. Regelmatig lopen versterkt het hart, vertragingen of voorkomt de belangrijkste ziekten, vermindert cholesterol en versterkt gewrichten en botten.
  3. Ochtend wandelingen verhoging van de bloedcirculatie en geef energyto krijgen door middel van de dag.
  4. Wandelen beta-endorfines, die uw stemming te verheffen en het verhogen van uw gevoel van welzijn.
  5. Door te focussen op uw wandeling en ademhaling vermindert stress, biedt veel ontspanning, en kan een wandeling routine draaien op een creatieve en versterkend.

Ochtend wandelingen hebben enorme voordelen te bieden! Dus zorg ervoor dat je ze op te nemen in je dagelijkse routine. En als je weet van andere voordelen van 's morgens wandelen, delen deze niet met ons door commentaar te geven in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha