Het is het sap van bittere pompoen goed voor gewichtsverlies?Willen een paar calorieën uit je lichaam te verliezen? Wilt u een slank figuur en fit? Maar hebben niet de tijd om naar de sportschool? Nou, maak je geen zorgen! Er zijn verschillende manieren afgezien van het gaan naar de sportschool die u kunnen helpen gewicht te verliezen. In feite, raden wij is het altijd raadzaam om te kiezen voor een gezonde ideeën die werken op je lichaam van binnenuit. Het drinken van sap van bittere pompoen is zo een gezonde optie om u te helpen gewicht te verliezen zonder bijwerkingen.

In het artikel hieronder, gaan we de diepte in als bittere pompoen is nuttig in het proces van gewichtsverlies en hoe je deze groente te eten.


Bittere pompoen - Een Quick View:

Bittere pompoen, plantaardige aangezien het algemeen bekend is, heeft een andere naam. In sommige delen van de wereld, heet bittermeloen. De groente is groen, maar een bittere pompoen te volwassen is geel.

Laten we snel op te sporen van de geschiedenis van de plant. E 'werd gecultiveerd door de stammen van het Amazonewoud. En later van de verspreiding van de landbouw in Azië, Zuid-Amerika, Afrika en het Caribisch gebied. Sinds het werd verbouwd, wordt bittere pompoen gebruikt voor voedsel en als medicijn.

Wat maakt bittere pompoen sap nuttig voor gewichtsverlies?

Zoals de naam al doet vermoeden, bittere pompoen is bitter van smaak. Deze groente heeft stoffen te verlagen en het niveau van de bloedsuiker in uw lichaam te behouden. Het voorkomt ook dat het lichaam van het absorberen van extra suiker. Daarnaast bittere pompoen verhoogt het aantal bèta-cellen in de pancreas. Deze cellen betrokken zijn bij uitscheiden van insuline. Als de insuline stijgt hoog, het niveau van de bloedsuikerspiegel daalt. Dit leidt uiteindelijk tot gewichtsverlies.

Hoe te bittere pompoen sap te bereiden:

Hier zijn een aantal recepten bittere pompoen u thuis kunt doen:

Groenten en Fruit Mix:

Wat je nodig hebt:

 • 1 bittere pompoen
 • 2 stengels bleekselderij
 • 2-3 appels
 • 1 komkommer
 • 1 citroen gepeld

Hoe voor te bereiden:

 1. Neem een ​​bittere pompoen. Snijd in twee helften, -lunghe straten. Nu, graven de zaden van de plant.
 2. Hak de andere vruchten en groenten. Li Klop de bittere pompoen in een blender.
 3. Indien het sap is te bitter, kunt u meer fruit toevoegen aan de voorbereiding ervan.
 4. U kunt ook andere groenten en fruit naar keuze.

Bittere pompoen Alleen:

Bittere pompoen is het enige ingrediënt nodig voor deze!

Hoe voor te bereiden:

 1. Neem een ​​bittere pompoen en verwijder de schil. Zorg ervoor dat de schil te verwijderen met een dunschiller, maar met een mes. Was de groenten goed onder koud stromend water. Plaats uw bittere pompoen op een snijplank en snijd het in het midden.
 2. Nadat je het schijfje, het graven van de witte vruchtvlees en zaden van de plant.
 3. Snijd de bittere pompoen in kleine stukjes en doe in een kom vol met water. Laat het geheel ongeveer dertig minuten.
 4. Voeg ½ theelepel zout in de kom van het watergehalte of ½ theelepel citroensap.
 5. Voeg bittere pompoen in een sapcentrifuge. Het kan ook toevoegen citroensap of appelsap dat de bitterheid ondergaat. Als je al te bezorgd over de bittere smaak van het sap, kunt u doorgaan en voeg een beetje 'honing en zwarte peper.
 6. Klop in de sapcentrifuge.

Uw gezonde sap is klaar. Maar gebruik een filter om de plantaardige stukken filteren. In de laatste stap, het sap in de koelkast bewaren gedurende ongeveer 1 tot 2 uur. Nu, alles wat je hoeft te doen is - drink het sap en de aanpak om gewicht te verliezen.

We hopen dat het artikel helpt u op om uw gezonde voeding beginnen te reduceren tot een paar calorieën uit je lichaam. In geval u zich bewust bent van andere bittere pompoen recepten, met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha