Het is goed SLEEP NAKED? 10 voordelen van slapende naakteHet is goed SLEEP NAKED? 10 voordelen van slapende naakte

Ditch PJ! Hoewel minder dan 10% van de bevolking van de slaap naakt, is een wetenschappelijk bewezen feit dat slapen naakt is goed voor je. De meesten van ons gewoon te slapen naakt voor een beetje 'van plezier tussen de lakens, maar hier zijn tien redenen waarom je moet slapen elke nacht naakt:

1. Je zult beter slapen

De eerste en eenvoudigste antwoord op waarom je naakt moeten slapen, is dat je een betere nachtrust te krijgen. Iedereen heeft behoefte aan een goede nachtrust, maar hoe vaak heb je wakker, omdat je te warm of omdat de pyjama werd gedraaid om je heen? Slaap naakt en deze problemen verdwijnen.


2. Verbeter uw zelfvertrouwen

Een van de grote voordelen van het slapen naakt is, dat zal je zelfvertrouwen te verbeteren. Tijd doorbrengen met geen kleren aan u zal helpen zich meer comfortabel met je lichaam. Als je kalm en ontspannen voelen over jezelf, dan zul je meer vertrouwen en gelukkig ook, in het algemeen.

3. verbeteren van uw huid

Voordelen omvatten verbeterde slaap naakte huid. Slaap naakt geeft de huid een kans om te ademen en niet zweet 's nachts zo veel. Veel mensen die acne hebben op hun lichaam hebben laten zien een duidelijke verbetering, toen ze begonnen te slapen zonder pyjama.

4. vertragen van het verouderingsproces

Je lichaam releases anti-aging en groeihormonen tijdens de nacht, maar alleen als je niet te warm. Reparatiesysteem van het lichaam werkt het beste op een koele, dus als je het gevoel alle warm en gezellig in je dikke PJ, je bent niet het helpen van de strijd tegen de tekenen van veroudering!

5. vermindert het risico van vaginale infecties

Het klinkt misschien heel ernstig, maar de bacteriële en schimmelinfecties gedijen in warme, zodat meer lucht om je lichaam zal helpen stoppen vaginale infecties te krijgen. Het is ook goed voor de jongens om te slapen naakt, als je probeert om een ​​baby te hebben, want het verhoogt de mannelijke vruchtbaarheid.

6. Het verbetert de circulatie

Betere doorbloeding is een van de voordelen van het slapen naakt. Strak, elastische taillebanden en smal t beperken de stroming van bloed door het lichaam. Hij slaapt naakt en verbetert de bloedsomloop en het gevoel veel meer comfortabel.

7. Het zal u helpen gewicht te verliezen

Voordelen van slapende naakte ook gewichtsverlies. Waarom je beter slapen naakt, zal je lichaam minder stress hormoon cortisol, waardoor je stapel op de pond rond je buik te produceren.

8. band beter met uw partner

Andere contact met je partner huid betekent meer dan een liefde hormoon oxytocine, worden vrijgegeven in je lichaam. Oxytocine is verantwoordelijk voor het opstellen mensen dichter bij elkaar, maar ook als een goede op het helpen u ontspannen en kalm te voelen.

9. Het vermindert hoge bloeddruk

De ontspannen, diepe slaap, dat zal optreden als u het niet dragen van PJ zal helpen om de bloeddruk te verlagen. De onderzoekers vonden dat de bloeddruk van mensen met hypertensie kan met meer dan 20 procent wanneer zij slapen.

10. Het zal u geld besparen!

Een van de voordelen van het slapen naakt is dat je wat geld kan besparen. Nou ja, een beetje een beetje 'in ieder geval, omdat je niet langer een pyjama te kopen.

Het is goed om te slapen naakt? Wat denk jij?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha