Het is belangrijk om de terreinen van het leven van kinderen te ventilerenGesloten klaslokalen zijn een broedplaats voor verkoudheden bij kinderen van schoolgaande leeftijd: Velen van hen zijn op de lucht de hele dag, en elke koude niezen in een kind draagt ​​risico's, want het brengt het virus zeer snel door Aerial.

Omdat de incubatietijd is 2/3 koude dagen, het belangrijkste is dat er gebieden zijn waar deze virussen, met name in scholen worden uitgezonden.

Het gemak of minder voor een kind om een ​​verkouden hangt onder andere af van hun eigen immuunsysteem zijn om deze virussen af ​​te weren, en ook het type kind, omdat het bekend is dat kinderen met aanleg voor alles vast te leggen hoe het virus nooit mag ziek .

Verkoudheden of verkoudheid in beginsel hogere incidentie bij kinderen met chronische gezondheidsproblemen, zowel astmatische of hebben een soort ziekte.

Op het niveau van preventie is het belangrijk om de leefruimten te ventileren, en ook het nemen van homeopathie daadwerkelijk voor dit doel aangewezen.

Onder de medicijnen om de symptomen van verkoudheid te verlichten, in gedachten houden dat voor kinderen van 6 jaar of ouder, zijn er drugs bij wie de dosis paracetamol verschilt van de dosis voor volwassenen, want in plaats van 600 mg. van deze stof met alleen 325 mg, meer geschikt is voor uw lichaam en zich uitstrekt tot de leeftijd van 12 jaar.

Bij koorts wordt aanbevolen door te gaan met dezelfde behandeling, met drie dagelijkse doses paracetamol, hoewel het niet noodzakelijk om een ​​beleid genomen om de 8 uur volgen, maar pas de interval tussen de maaltijden: ontbijt, lunch en diner.

Het medisch advies geeft aan dat in het geval van koorts moeten alleen acudirse meldkamer als dit hoger is dan 38,5 ° C, waar misschien wel melding van de griep en niet een koud, en te verklaren dat er geen andere ernstige ziekten.

Aangezien het geneesmiddel wordt aanbevolen Ilvico die zijn tabletten 325 mg paracetamol, cafeïne en het lager, zodat het niet langer de algemene verval typisch verkoudheid.

In koude logisch om een ​​verlies van eetlust, niets vreemd, aangezien het immuunsysteem is opgesloten in een strijd tegen uitwendige middelen zijn virussen, en ten tweede is er een verlies van zintuigen zoals smaak en geur, wat normaal is voor een verlies van eetlust.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha