Het installeren van Binnenlandse SluiterInterieur luiken zijn een aantrekkelijke manier om de privacy toe te voegen aan een huis. Ze kunnen architectonische details toe te voegen en de schoonheid van een raam, zonder zich te verschuilen achter de gordijnen van doek. Interieur luiken kan worden geïnstalleerd door huiseigenaren met basisinstrumenten. De rolluiken zijn geïnstalleerd binnen het venster kader, zodat ze flush zal worden afgesloten met de trim hoek van het venster. Neem tijdens de installatie van shutters om schade aan het houtwerk rond de ramen voorkomen.

Leg de luiken op een werkvlak, zodat de binnenste kant naar boven en de binnenkanten zijn samen. De zijkanten van het scharnier moet worden op de buitenkant van de luiken zodat ze lijken op hoe ze in het venster zou hangen.

Meet 3 cm van elk uiteinde van de zijkanten van de scharnieren van de luiken met een meetlint. Markeer de metingen met een potlood. Lijn de scharnieren binnen elk potlood mark. Open de scharnieren en markeer de bevestigingsgaten aan de randen van de lamellen met een potlood.


Plaats een beetje 'piloot in een boor en boor een gat 1/4 centimeter diep in het midden van elk montagegat aangegeven op de luiken.

Lijn de scharnieren van de montagegaten. Rijden schroeven die bij de blinds door de bevestigingsgaten met een schroevendraaier.

Houd de jaloezieën aan de binnenzijde van het kozijn. Gecentreerd luiken en lijn de scharnieren aan de rand van het kozijn, zodat de sluiter sluit flush. Markeer de bevestigingsgaten op het frame van het venster afhangt van het kozijn met een potlood. Boor gaten in het kozijn dat dezelfde procedure volgt voor de piloot gaten in de sluiter.

Lijn de luiken in de erker en drijven de schroeven door de gaten aan de zijkanten van het kozijn van het scharnier in het kozijn met een schroevendraaier.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha