Het eten van Mango is veilig tijdens de zwangerschap?Alles bij elkaar heb je het eten van mango's, als en wanneer ze beschikbaar waren. Maar nu, het is een andere tijd. Hebben ondernomen een gelukkige reis van het moederschap, en deze keer is zeer waardevol en belangrijk voor je.

Hoe voel je je, wat je denkt en wat je eet van invloed op de gezondheid van het kind in een grote weg. Het eten is een grote zorg voor zwangere moeders. In deze periode moeders sterk verlangen naar snoep en andere zoete voedingsmiddelen. Het moet ook gezond eten niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun kinderen ook. Spreken van zoet, mango is een voedingsmiddel optie die de zoetste fruit beschikbaar rond. Maar nogmaals, de grote vraag is of je mango's kunt eten tijdens de negen maanden van de zwangerschap; Zal bijwerkingen hebben? Of zijn ze wel gezond?


Dit bericht heeft met al die vragen en u helpen met de antwoorden! Dus waarom de vertraging! Ga je gang en geef het een te lezen!

Waarom is Mango gezond tijdens de zwangerschap?

Mango's zijn rijk aan vitamine A, C en vitamine B6, foliumzuur, kalium, vezels en voedingsstoffen die gezond zijn voor zwangere moeders zijn. De vezel verkrijgbaar in mango geeft het lichaam energie, voegt antioxidanten en voorkomt verstopping. Aangezien het resultaat is een van de liefste, helpt om je lichaam te voorzien van een hoge calorieën. Het derde trimester van de zwangerschap vereist een hoge hoeveelheid calorieën, dat is waarom mango komt in de scene.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het eten mango's:

Tijdens de zwangerschap, kan zich niet veroorloven om risico's te nemen als het gaat om het verzorgen van zichzelf. Dus zelfs als je een vrucht die gezond en op een normale dag zou geen bijwerkingen veroorzaken is te eten, moet u heel voorzichtig zijn dat dezelfde vruchten te consumeren tijdens de zwangerschap te zijn. Daarom:

Te veel van alles wat slecht is:

Hoewel we hebben gezien in de vorige sectie die de laatste fase van de zwangerschap vereist calorieën, zij opgemerkt dat je niet teveel calorieën. Mango is hoog op calorieën, en als je eet te veel mango's, kan negatieve invloed hebben op uw lichaam. Experts adviseren dat het verstandig is om fruit te eten met mate.

Zeg nee tegen Mango's Hybrid:

Het is waar dat het concept van genetisch gemodificeerd voedsel is toegenomen de beschikbaarheid van groenten en fruit veel meer dan onze boeren zouden produceren. Maar het is bekend dat ze komen met bijwerkingen. Als een aanstaande moeder, nooit kiezen voor mango's die kunstmatig worden gerijpt. Het merendeel van de vruchten rijpen met calciumcarbide chemie.

En 'interessant op te merken dat het eten en veiligheidsnormen Handelingen (2006) en de normen voor voedselveiligheid en regelgeving (2011) deze bijzondere chemische hebben verboden. Dit is omdat wanneer calciumcarbide wordt gebruikt mango rijpen, bladeren giftige stoffen in de vrucht. Deze giftige stoffen zijn opgebouwd uit arseen en fosfor, die schadelijk zijn voor u en uw kind zijn.

Zwangerschapsdiabetes:

Als je last hebt van zwangerschapsdiabetes, kan mango eten niet geschikt voor u. Zwangerschapsdiabetes is een medische aandoening waarbij het niveau van suiker in het bloed stijgt drastisch. Als je eet mango, draagt ​​bij aan de hoeveelheid suiker. Maar dan is er niet veel aan de hand, zoals zwangerschapsdiabetes is niet een alarmerende situatie. De conditie zal verdwijnen zodra u de baby te leveren.

Nou, nu je weet dat mango's, uw favoriete fruit, is het goed om te eten tijdens de zwangerschap, in een haast om een ​​smoothie te maken in een haast! Maar dan, doen denken aan de voorzorgsmaatregelen!

Heeft u iets anders te mango's eten tijdens de zwangerschap weten? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha