Het eten van haver per dag om gewicht te verliezenNaast het feit dat een geweldig smakende granen, haver zijn wereldwijd bekend als een super voedsel te zijn extreem healthy.Oats zijn vol van oplosbare vezels, waardoor ze meer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een paar kilo te verliezen. Deze vezels die daadwerkelijk zorgt voor een gel die bijdraagt ​​tot het verminderen honger in de wereld. Het houdt je vol voor een langere tijd, en dus helpt om uw dieet op de rails te houden. Het heeft veel voordelen voor de gezondheid en het verschil van wat velen denken, kun je proberen om een ​​aantal heerlijke recepten te maken. Dit artikel is bedoeld om echte manieren waarop u kunt genieten van heerlijk eten, haver voor gewichtsverlies rijden.

Weet je best Haver:

  1. Havermout Plain: U zult veel variatie van havermout in de markt te vinden. Maar zorg ervoor dat u koopt gewoon havermout als het heeft minder calorieën dan andere rassen.
  2. Havermout gearomatiseerd: Ze bevatten toegevoegde suiker en calorieën. Dus blijf weg van die smaak gebracht als je echt wilt om een ​​paar extra kilo's te verliezen.
  3. Vlokken groter: Mensen verwijzen vaak naar als grote vlokken vlokken oude stijl. Deze houden u voller voor een langere tijd en op hun beurt helpen bij het intomen hongergevoel.
  4. Vlokken staal gesneden: Deze haver langer duren om te koken, maar doen een gerecht heerlijk romige. De textuur is heerlijk en taai tegelijk.

Hoe te Haver bereiden voor gewichtsverlies? Avena Heerlijke Recepten voor Weight Loss

Havermout met magere melk/fruit/sap/jam: Dit is een van de gemakkelijkste en meest populaire recepten van haver. De toevoeging van melk of sojamelk voor haver is een geweldig idee als het helpt om uw dagelijkse dosis calcium en eiwitten te krijgen. U kunt ook wat fruit toe te voegen aan de kom van haver. Maar zorg ervoor dat je geen fruit toe te voegen hoge calorie. Vers fruit niet alleen toe te voegen smaak en zoetheid, maar zal ook antioxidanten en andere belangrijke voedingsstoffen voor je lichaam te geven. Skip toevoegen van suiker als zoetstof, kunt u de vervanging van suiker met honing tot een aantal natuurlijke zoetheid toe te voegen.


De toevoeging van een beetje 'appelsap cider uw haver zou alleen uw plan van het gewichtsverlies meer verrukkelijk. Verder Spice up van uw maaltijd met de toevoeging van jam op uw reguliere haver en melk combinatie. U kunt ook garneer het gerecht met wat gedroogd fruit.

Haver Rava Dosa: Neem een ​​kop haver en poeder in een molen. Voeg 1/4 kopje rijst bloem en Rava elk. Fry wat uien en pepers fijngehakt in een pan en voeg toe aan mengsel. Voeg nu het komijnzaad, zout, peper en meng goed met water. De consistentie moet gelijk zijn aan die van normale dosa beslag zijn. Verwarm nu de pan en verdeel het beslag alleen de manier waarop reguliere dosa worden bereid. Serveer warm met kokos chutney.

Haver Groentesoep: Hak de wortelen, uien en knoflook. Verhit de olijfolie in een pan, voeg dan de knoflook en uien. Bak ze voor een tijdje '. Nu voeg de wortels toe en bak tot de rauwe geur bladeren. Haver toe te voegen en wacht nog 2-3 minuten. Hierna, voeg water en laat het water uit de natte groente en haver. Bedek de deksel en kook tot de groenten iets geworden 'soft. Voeg nu een beetje 'melk en laat 5 minuten sudderen goed. Voeg zout, zwarte peper poeder en oregano. Garneer met gehakte verse korianderblaadjes en serveer warm met toast.

Haver is ook nuttig voor:

Niet alleen haver verlies voordelen van gewicht, maar ook bruikbaar voor de gezondheid op andere manieren. Zij zijn de volgende:

  • De oplosbare vezels gevonden in haver is uiterst nuttig in het verminderen van cholesterol in het bloed.
  • Haver helpen bij het vertragen van de stijging van de bloedsuikerspiegel. Op deze manier stopt en regelt de plotselinge toename van het niveau van suiker in het bloed.
  • Dankzij de hoge vezelgehalte, haver uitstekend juiste werking van de darm, en staan ​​bekend als een grote remedie voor constipatie wereldwijd.

Dus deze waren enkele van de voordelen van haver en sommige lipsmakken smakelijke recepten voor gewichtsverlies. Er is gezien dat mensen die hun reguliere ontbijt te vervangen door een kom havermout, met regelmatige lichaamsbeweging en wandelen, het gewicht veel sneller dan anderen te verliezen. Dus ga pak je kom havermout nu en verliezen die extra kilo's in een mum van tijd.

Laat ons uw waardevolle opmerkingen, als je dit artikel hield.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha