Het dieet van pasta maaltijdDe kaas in de voeding om gewicht te verliezen

Pasta is een van de meest populaire voedingsmiddelen, zelfs in tijden van crisis is een van de meest geconsumeerde voedingsmiddelen. Als je problemen hebt met je gewicht hebt, doe het deeg niet te verwijderen uit uw dagelijkse voeding, in tegenstelling tot wat veel mensen denken van pasta kan zijn een maaltijd voor gewichtsverlies, u kunt opnemen in uw Gewichtsverlies dieet. Waarom? In deze nota zijn de antwoorden.

Velen zeggen dat het pasta mesten, maar dit is een mythe die geen basis heeft, vooral als je bedenkt alleen de calorieën. Terwijl de caloriewaarde lijkt misschien hoog, maar het is eigenlijk het enige dat je moet in gedachten te houden.


  • Pasta, vooral die bereid zijn met volkoren, een gemiddelde of lage glycemische index; bijvoorbeeld tagliatelle of spaghetti heeft een GI van 55. Dit is belangrijk omdat het dat bij het eten de pasta, vermindert de absorptie van glucose, voedingsstof die kan worden gebruikt om deining en vet.
  • Bovendien, het deeg u verwijder de honger, die niet dubbel rantsoen nodig hebben. Deze eigenschap is interessant om te nemen, niet al het voedsel wordt gelijk verdeeld.
  • Bovendien, de pasta een voedsel dat geschikt is voor zowel een zomer menu winter menu. Als het zomer kunt u eten met rauwe groenten in salades (manier meer bekendheid afslankende voordelen), en als het winter kunt u verbruikt in verschillende vormen, de meest aanbevolen met gekookte groenten met olijfolie, met lichte witte saus, of met een eenvoudige ketchup.
  • Ten slotte is de pasta hebben een ander voordeel. Als ze zijn gemaakt met volkoren, bieden fiber die reiniging van het lichaam te bevorderen.

Pasta, voegde bekendheid als afslankende eigenschappen is, maar dankzij je weet nu een aantal van de afslankende voordelen, kunt u verbruikt om gewicht te verliezen. Het Aanbevolen dienst is een kleine of middelgrote pot, geserveerd met groenten.

Als het gaat om gewicht te verliezen is niet alleen noodzakelijk om te overwegen Calorieën, maar ook andere gegevens. Vergeet niet, het beste dieet om gewicht te verliezen is een die u toelaat om gewicht te langzaam en gezond te verliezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha