Het best bewaarde geheim van gemodificeerde BEROEMDHEID lichaam van de bikini: KETTLEBELLHet best bewaarde geheim van gemodificeerde BEROEMDHEID lichaam van de bikini: KETTLEBELL

Sportschool elke beroemdheid heeft de zogenaamde "hoek van moed." Het komt altijd met kettlebells. Er is geen Celebrity Fit bodybuilder of een atleet die niet kettlebells zouden gebruiken in hun trainingen. Sterke mannen over de hele wereld de voorkeur aan de zachte gewichtheffen workouts moderne fitnessruimte. Heer van beroemdheden hou ook van deze sport voor een snelle vet verlies en voordelen sculptuur atletische lichaam.

Wat is kettlbell?

Kettlebell lijkt op een kanonskogel met een handvat die wordt gebruikt voor ballistische oefeningen cardiovasculaire, sterkte en flexibiliteit training te combineren voeren. Reeds in 1700, de kettlebell vergelijkbaar met moderne vorm zijn gebruikt door de Russische boeren om de gewassen te wegen. Binnenkort hebben mensen opgevallen dat boeren die kettlebells gebruikt werd sterker en leek perfect atletische, zoals de oude Griekse helden. Voor een lange tijd, kettlebell tillen was een geheim van de machtige kracht van de vele atleten, beroemdheden en bodybuilders. Kettlebells zijn gebruikt voor verschillende sporten heel Europa sinds 1940.


Sinds 1960 kettlbell werd geïntroduceerd in West-Europa en de Verenigde Staten. Het is echter zeer populair geworden in 2001, toen Pavel Tsatsouline publiceerde zijn boek over kettlebell training in de Verenigde Staten. Pavel Tsatsouline wordt beschouwd als de koning van de moderne kettlebell die de sport wereldwijd populair.

Waarom kettlbell is goed voor je?

Kettlbell verbetert:

 • Sterkte
 • Behendigheid
 • Coördinatie
 • Algemene fysieke voorbereiding
 • Vet te verbranden
 • Lichaamssamenstelling
 • Ligging
 • Balans
 • Mogelijkheid om te werken

Volgens recente studies, mensen die vijf jaar of langer met kettlbell oefenen "bloeddruk kosmonaut." De Die getrainde atleten toonden verminderde tijd voor hun hart om weer normaal te vertragen na het sporten.

Bij een andere studie, een groep studenten werd verdeeld in twee delen: de controlegroep volgde de typische universitaire PT programma en de experimentele groep net opgetild kettlbells. Om hun prestaties te evalueren, werden ze boden een standaardtest PT: een staande sprong, pull-up, een sprint van 100 meter, en een track 1K. Verrassend is dat de experimentele groep deed beter al die jaren, ondanks het gebrek aan oefening op de geteste ballen.

Denk niet dat de kettlbell is alleen handig voor degenen die willen spieren op te bouwen en het verhogen van het gewicht. Volgens een andere studie die werd uitgevoerd in 1997, ongeveer 21% van de lifters kettlbell verhoogd lichaamsgewicht dan kettlbelling en ongeveer 21% gedaald is. En dat aantal is geen typfout! Wat is echt spannend, de studie is gebleken dat de kettlbellers bleek een constant laag vetgehalte.

Hoe werkt het?

Tillen Kettlbell werkt vooral onderrug, benen, schouders, en verhoogt de grip kracht. Deze eenvoudige en basisbewegingen als je swing, de schone en eikel en rukken, betrekken het hele lichaam in een keer. Kettlebell oefeningen zijn holistische en tegelijkertijd werken verschillende spieren. Vertegenwoordigers kunnen continu worden herhaald voor enkele minuten of korte pauzes. Deze combinatie maakt het bijzonder kettlbell aërobe gedeeltelijk en meer als high-intensity interval training, die beroemd is om zijn metabole voordelen.

Pavel adviseert te beginnen met de dames £ 18 kettlebell. Progress zal duidelijk zijn zeer snel en u wisselen tussen 26 ponden, met het doel de overgang naar 35 ponden wordt. Een normaal mens zou moeten beginnen meestal 35 pond van gewicht. Een jongen wordt beschouwd als gevorderde als het in staat is om een ​​"dubbel" te tillen - £ 70 kettlebell. Er zijn kettlebell die ook zwaarder dan dit zijn. Ze worden gebruikt door professionals en zware schalen worden genoemd "Bulldog".

Voordat u de oefeningen met het kleinste gewicht, wilt u ervoor zorgen dat:

 • Je hoeft niet terug problemen hebben.
 • Hij werkt op blote voeten om uitglijden te voorkomen. Alle soorten schoenen zijn absoluut niet goed voor de sport. Alleen schoenen, werkschoenen worstelen of converseren chuck kleermakers zijn toegestaan.
 • Er zijn obstakels in de omgeving die u kunt voorkomen dat het maken van schommels en flarden. Ik hou van deze sport, omdat het me niet dwingen om te blijven in de fitnessruimte of in een benauwde kamer. Ik ga naar buiten en geniet van het extra effect van zuurstof om vet te verbranden en energie te verhogen.
 • Ontwikkel je kracht en flexibiliteit geleidelijk met behulp van gezond verstand en luister naar je lichaam.
 • Er is geen vervanging voor gezond verstand. Je vrienden of instructeurs zullen veel advies te geven, maar er is slechts één persoon die weet wat het beste is voor je - zelf je.
 • Tot slot wil ik vermelden dat de opheffing kettlbell is een van de veiligste sport ooit. Slechts 8% van de atleten die hun lichaam te duwen op de schade rapport boord tijdens trainingen of wedstrijden.

  Kettlebell is een fitnesscentrum one-stop-shop en als je nog steeds bang om te kijken als een bodybuilder groot na de training, check deze lijst van beroemdheden die hun lichaam te danken voor kettlebell: Jessica Biel, Angelina Jolie, Vanessa Hudgens, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Penelope Cruz, Kim Cattrall, en Kim Basinger.

  Stay Smart, gezond en mooi!

  Dit artikel werd vriendelijk door Ekaterina Tsaranok. Als u alle artikelen van Ekaterina Tsaranok te lezen klik hier.

  (0)
  (0)
  Opmerkingen - 0
  Geen commentaar

  Voeg een reactie

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tekens over: 3000
  captcha