Herbalife producten zijn glutenvrijIk kan nemen als je coeliakie Herbalife?

Herbalife is gluten Ik wil Herbalife te nemen, maar de nieuw gediagnosticeerde coeliakie, dus ik ben niet tolereren gluten. Ik eet alleen glutenvrije producten. Herbalife is gluten ? Ingezonden door Telma

Hallo Telma: Het is een goede vraag die je het meeste aantal mensen die celíacas of een soort van voedselintolerantie deze problemen niet overwegen wanneer het gaat om gewicht te verliezen. Als u geïnteresseerd bent in Herbalife producten is belangrijk om te controleren of deze zij zijn of glutenvrij.

Een persoon kan niet coeliakie verbruiken voedingsmiddelen die tarwe, haver, gerst en rogge (TACC), dus moet je de etikettering van voedingsmiddelen en voedingssupplementen te lezen als Herbalife, om te zien of het bevat een van deze voedingsmiddelen.

Volgens de voedingswaarde-informatie van verschillende afslankproducten, shakes en repen caloriearme, geen stoffen bevatten afkomstig van TACC, omdat ze gebruik maken van soja als de belangrijkste component plant. Ook moet je voorzichtig te zijn en een arts te raadplegen over de mogelijkheid dat een aantal van deze onderdelen is opgenomen in een soort van verdikker of stabilisator mengsel.


Als u geïnteresseerd bent kunt u de controleren Vereniging van coeliakie van uw land, die u zal begeleiden op glutenvrije producten en merken. Zelfs als je nodig hebt om verlies gewicht, kunt u dit doen met een evenwichtige voeding en aan hun smoothies gluten dat een hoofdmaaltijd kan vervangen ontwikkelen.

Hoop dat het helpt.
Een begroeting.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha