Hennep is poeder en wat de voordelen voor de gezondheid?Hennep is poeder en wat de voordelen voor de gezondheid?

De reputatie van hennep poeder groeit, dankzij het feit dat onderzoekers blijven nieuwe voordelen voor de gezondheid merk ontdekken. In plaats van het openbaren al zijn geheimen in een keer, zou hennep liever dingen voor zichzelf houden, waardoor het houden van het bezit komen van een aantal van haar mysterie en allure.

Maar wat we weten is dat hennep is een complete proteïne poeder dat werd gebruikt door sommige delen van de wereld voor eeuwen. Het bevat alle acht essentiële aminozuren die de behoeften van ons lichaam komt, en is een uitstekende bron van eiwitten, zowel voor vegetariërs en veganisten. Dus, laten we eens kijken naar de voordelen en hennep stof voedingsdeskundigen ontdekt precies waarom dit ontluikende super voedsel is gekomen om te spreken.


1. Hennep proteïne poeder is vol

Als je een veganistisch of vegetarisch, er is een vraag die ik hoor de hele tijd: "Ik weet Precies waar je je eiwit uit dan niets!?"

U kunt nu hennep poeder aan je lijst van alternatieve eiwitbronnen. Omdat hennep bevat alle acht essentiële aminozuren, is geclassificeerd als een volledig eiwit. En de gezondheidsvoordelen van eiwit mag niet worden onderschat. Eiwitten zijn nodig om te bouwen en te herstellen weefsel, en wordt ook gebruikt voor de productie van hormonen en enzymen die het voedsel. Daarnaast eiwit ook een essentieel onderdeel van spieren, huid, botten en bloed.

2. hennep poeder is een grote bron van goede vetten

We hebben allemaal gehoord van de verhalen van slechte vetten en hoe ze beetje bij beetje te vernietigen ons. We hebben ook gehoord van die enge slechte vetten die te krijgen in onze hersenen, waardoor vertragen ons proces van kritisch denken.

Maar wat de goede vetten? Omdat ze nooit hetzelfde media exposure ?!

Hennep poeder zou het grootste geheim dat je nog nooit van gehoord, maar je moet weten dat het is laag in verzadigd vet, en bevat ook de essentiële vetzuren. Deze vetzuren zijn omega-3 en omega-6, die beide verminderen het risico op hart-en vaatziekten en hartstilstand. Bovendien, onverzadigde vetten ook de kans op het ontwikkelen van dementie te verminderen. Goed gedaan!

3. hennep poeder is rijk aan vezels

Een van de fantastische voordelen van hennep poeder is dat het rijk aan vezels. Je kunt je afvragen hoe je moet gaan eten hennep poeder. Een manier is om strooi op uw havermout voor het ontbijt. Je zou ook kunnen strooien op een stuk fruit of salade, of toevoegen aan uw smoothie, als dat is hoe je rolt in de ochtend.

Gewoon niet strooi het in je koffie, alstublieft.

Hennep is een perfecte aanvulling op uw maaltijd ontbijt, zowel omdat het rijk is aan vezels helpt u ook voller langer te blijven - dat is precies wat je nodig hebt als je voor te bereiden op de dag worden geconfronteerd. Niet alleen je energiek en klaar om het werk aan te pakken, maar je zult minder in de verleiding om snack.

4. Hennep Powder ondersteunt uw energie

Voordelen stof hennep zijn zeer talrijk en een van hen is dat het kan helpen houden energie niveaus. We hebben energie nodig als we willen om de dag door te brengen, maar een gebrek aan energie is iets wat velen van ons klagen. We komen aan bij 03:00, en we zijn bijna klaar om te storten. Toch zijn er nog steeds

drie uur van het werk van de linker

!! Oh nee!

Dus we de koffiemachine bereikte voor de vijfde keer.

Een gezonde manier om energie te blijven is om hennep poeder verbruikt. De eiwitten en vezels gevonden hier werken samen om de spijsvertering, wat op zijn beurt helpt bij het reguleren suikerniveaus in het bloed te vertragen - en behoud je energie.

5. hennep poeder kan helpen gewicht te verliezen

Amerika is de thuishaven van meer mensen met overgewicht in veel andere landen, maar is ook het enige land dat de productie van hennep verboden.

Dit is heel ironisch als je bedenkt dat hennep poeder daadwerkelijk kan helpen gewicht te verliezen. Omdat hennep is rijk aan vezels, het bevordert een gezonde spijsvertering veel meer. Bovendien, het maakt je ook langer een vol gevoel, het verminderen van hunkeren. Je eigenlijk niet al te veel voor een beetje eten 'na het consumeren van cannabis. Als zodanig zal je gewicht verliezen!

6. hennep poeder versterkt het immuunsysteem

We willen allemaal een sterker immuunsysteem. Immers, het is ons immuunsysteem, die ons helpt bestrijden infecties zowel kleine en grote, en het immuunsysteem schuld gewoon maakt ons ziek

de hele tijd

. Om te stoppen icky gevoel, en om het immuunsysteem te versterken, zou het veel erger dan de consumptie van hennep eiwit te doen.

Zie, hennep is rijk aan gamma, alfa globuline, die ondersteuning helpt en versterken van ons immuunsysteem. Het helpt ook om beschadigd weefsel te herstellen, en verhoogt de productie van nieuw weefsel. Kortom, het houdt ons lichaam sterk.

7. hennep poeder verlaagt het cholesterolgehalte

Volgende fantastische voordelen van hennep poeder is dat het cholesterolgehalte verlagen kan helpen. Het cholesterol probleem is enigszins 'geborsteld onder het tapijt in de afgelopen jaren, dankzij de focus op Type 2 diabetes, maar kan onder hoge cholesterol wordt gelaten, en het is nog steeds zo eng als ooit.

Hennep is een goede manier om het cholesterolgehalte te verlagen. Het bevat een enkel type omega-6 vetzuren bekend als gamma-linoleenzuur, dat kan helpen verminderen cholesterol. U kunt ook het risico op een hartaanval en beroerte.

8. hennep poeder helpt om de snelheid hersteltijd

Helaas is de hersteltijd we praten over het niet in verband met een kater. Sorry! Maar voor degenen die een actief leven te leiden en hebben hun lichaam tot zeer goed in een haast na een spierspanning, kan hennep poeder uw nieuwe beste vriend.

Tweederde van het eiwit wordt gevormd door edestine, wat

alleen

gevonden in hennepzaad. Dit eiwit plant is zeer geschikt voor het repareren van DNA, en is vergelijkbaar met het eiwit reeds in ons lichaam.

9. hennep poeder is goed voor je huid

Er zijn een aantal echt slechte huidaandoeningen die er zijn, zoals psoriasis en dermatitis, kunnen ze eigenlijk ziek naar beneden. Vaak lijkt het erop dat er geen genezing, want alles wat je probeert lijkt niet te werken.

Hennepzaad mag het enige wat je hebt gewacht op al die tijd, omdat de voordelen van hennep poeder bevatten gezonder uitziende huid. Hennep bevat stoffen die bekend staan ​​als meervoudig onverzadigde vetten, en zijn gevonden te helpen bij huidziekten, zoals psoriasis en dermatitis hierboven. Het is het vermelden waard, echter, dat de GLA dat huidziekten geneest varieert in inhoud van zaad tot zaad.

10. hennep poeder is-Vriendschappelijke Aarde

Ok, dus dit is niet per se een voordeel voor de gezondheid voor u om te zeggen, maar een gezonde planeet betekent in wezen veel mensen gelukkig en gezond.

Zelfs als Amerika schafte de productie van hennep in 1958, kan de productie van hennep op grote schaal alleen helpen de planeet. Het groeit zeer snel, en doodt onkruid vervelend. Het beste? Pesticiden zijn nodig omdat hennep gedijt zonder hen! Dan vele andere gewassen, hennep nauwelijks schadelijk voor het milieu.

Kent u andere voordelen van hennep poeder?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha